Hvad kan en partner
gøre for mig?

Lasso har indgået en række partnerskaber med firmaer, der enten leverer data, der kan integreres i din Lasso-løsning eller har CRM- eller dialer-systemer, som Lasso kan integreres til. Derudover har Lasso en række salgspartnere, der kan hjælpe med at opsætte CRM-systemer, hvor Lasso er integreret i.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om muligheden for at blive Lasso-partner.

Partners

alle

Integrationspartner

Datapartner

Salgspartner

Andet

Abakion

Abakion A/S er et IT-konsulenthus, der arbejder med udvikling og implementering af it-forretningsløsninger til mellemstore og store virksomheder. De har specialiseret sig i forretningssystemerne Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og Dynamics 365 for Sales (Dynamics CRM).

abakion.dk

Partnertype

Salgspartner

Adversus

Adversus Dialer er et browserbaseret telemarketingsystem, der hjælper virksomheder med at optimere deres salgs- og mødebookingafdeling.

Lassos samarbejde med Adversus gør det muligt at skyde virksomheder direkte fra Lasso ind i dialeren – og via Adversus ’journeybuilder’ kan du opsætte intelligente triggers, der kan sikre, at du ringer til de rigtige virksomheder på det rigtige tidspunkt.

adversus.dk

Partnertype

Integrationspartner

AlfaPeople

AlfaPeople tilbyder en lang række Microsoft Business-løsninger – fra Dynamics AX og Dynamics CRM til Social Engagement og Business Intelligence. Som en af de største Microsoft Dynamics-partnere leverer AlfaPeople løsninger med Lassos integration til Microsoft Dynamics CRM.

alfapeople.com/dk

Partnertype

Salgspartner

Brugergruppen Albatros

Brugergruppen Albatros er en forening af statsautoriserede og registrerede revisionsfirmaer, der fungerer som forum for de tilknyttede revisionsfirmaers køb og brug af digitale værktøjer, herunder Lassos revisionsløsning.

brugergruppenalbatros.dk

Partnertype

Andet

Core Ambition

Under sloganet ’Mere CRM. Mindre snak. Større effekt. Helt enkelt’ leverer Core Ambition bl.a. Microsoft Dynamics CRM-løsninger med data fra Lasso til deres kunder.

http://coreambition.com

Partnertype

Salgspartner

FDR

Foreningen Danske Revisorer er en brancheorganisation for danske revisorer, som har mindre og mellemstore virksomheder som klienter. Lasso har indgået en samarbejdsaftale med Foreningen Danske Revisorer (FDR) med henblik på at sikre FDRs medlemsvirksomheder mulighed for at få adgang til Lassos revisionsløsning.

fdr.dk

Partnertype

Andet

FSR - danske revisorer

Med 5.000 personlige medlemmer og cirka 600 revisions- og rådgivningsvirksomheder er FSR – danske revisorer Danmarks største netværk af revisorer. I oktober 2019 indgik Lasso et strategisk samarbejde med FSR – danske revisorer, der nu anbefaler Lassos løsning til deres medlemmer og sikrer medlemmerne fordelagtige priser.

fsr.dk

Partnertype

Andet

HeroBase

HeroBase er en multi-channel salgsplatform, der leverer fleksible løsninger, som opfylder alle salgs-, service- og marketingbehov.

Lassos samarbejde med HeroBase gør det muligt at skyde virksomheder direkte fra Lasso ind i dialeren eller marketing-automation-systemet – og via Hero Flows kan du opsætte intelligente triggers, der kan sikre, at du ringer til de rigtige virksomheder på det rigtige tidspunkt.

herobase.com

Partnertype

Integrationspartner

Hybrid Professionals

Hybrid Professionals hjælper kunder med digitalisering og optimering af deres forretningsgange – og de har Lasso med i værktøjskassen, når de implementerer xRM- og CRM-løsninger på tværs af en række brancher med speciale i Salesforce, Dynamics365 og Microsoft Azure.

http://hybridpro.dk

Partnertype

Salgspartner

JourneyXP

Journey XP udvikler en digital platform, der giver medarbejdere mulighed for at bygge avancerede IT-løsninger uden at kode – og giver kunderne adgang til Lassos data herigennem.

journeyxp.com

Partnertype

Andet

Leaddesk

Leaddesk er et Software-as-a-Service produkt til salg og kundeservice i høj volumen, hvor agenter håndterer op til 150 kunder om dagen.

Lassos samarbejde med Leaddesk gør det muligt at skyde virksomheder direkte fra Lasso ind i dialeren – baseret på dine egne kriterier – og løbende holde al data opdateret.

leaddesk.com/dk

Partnertype

Integrationspartner

Paqle

Paqle er en nyhedstjeneste, der viser nyheder om personer og virksomheder i dansk erhvervsliv. Paqle viser nyheder fra en lang række danske medier – herunder store skriftlige dagblade og en mængde nichesites. Kort sagt: Alle de steder der bliver skrevet noget relevant. I din Lasso-løsning vil du med et Paqle-abonnement kunne se relevante overskrifter og indledende tekst på alle nyheder om en person eller virksomhed, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

paqle.dk

Partnertype

Datapartner

Proactive

Proactive er Microsoft partner og tager et totalansvar for at skabe forretningsmæssige fordele med Microsoft teknologi hos deres kunder.

Proactive implementerer CRM-løsninger med Lasso som afgørende del af deres kunders setup.

proactive.dk

Partnertype

Salgspartner

Radiant

Radiant digitaliserer og eksekverer B2B salg og kundefastholdelse. De hjælper B2B virksomheder med at definere og finde optimale kundesegmenter og leads ved brug af Lasso X. Radiant sikrer, at deres kunder har de optimale kundesegmenter og at leads bliver integreret og eksekveret i salgsprocessen – og værdikæden.

radiant.dk

Partnertype

Salgspartner

Ritzau A/S

Ritzaus Bureau A/S er Danmarks største nyhedsbureau, og en lang række virksomheder sender pressemeddelelser ud via Ritzau.
Samarbejdet med Ritzau gør det muligt at se alle virksomheders pressemeddelelser direkte i din Lasso-løsning – og blive notificeret, hvis der kommer pressemeddelelser fra virksomheder, du følger.

via.ritzau.dk

Partnertype

Datapartner

Vivant

Vivant er en it-konsulentvirksomhed, der er specialister i Microsofts system til håndtering af salg, service og marketing. Som en del af deres arbejde med Dynamics 365 CRM, bruger de Lassos integration til at sikre valid data i CRM.

vivant.dk

Partnertype

Salgspartner

WebCRM

WebCRM er et af Danmarks førende CRM-systemer og arbejder for at støtte salget fra start til slut og gøre arbejdet med CRM simpelt. Lassos integration til webCRM gør det muligt at skyde virksomheder direkte ind i CRM-systemet – og automatisk holde alle oplysninger opdateret, så du aldrig har forældet data i dit CRM-system.

webcrm.com

Partnertype

Integrationspartner

Wikap

WIKAP hjælper virksomheder med at skabe resultater med CRM i Microsoft Dynamics 365 – og bruger Lassos integration til Microsoft Dynamics CRM som et stærkt værktøj i dette arbejde.

wikap.dk

Partnertype

Salgspartner

Bliv partner!

Udfyld nedenstående kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Information

Vi er altid interesseret i at arbejde sammen med andre partnere – og hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et muligt partnerskab, er du velkommen til at kontakte os.

Information

Vi er altid interesseret i at arbejde sammen med andre partnere – og hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et muligt partnerskab, er du velkommen til at kontakte os.