Skip to content
Tilmeld gratis webinar

3 digitale veje til at slå
salgsrekorder i 2023

med Rasmus Sørensen, Markedschef & ekspert i B2B–salg

Webinar_Salg B2B

 

Vil du gerne kende den digitale vej til lynhurtigt at finde flere og bedre leads? Vil du kende metoden, der gør dit produkt super relevant for kunden og øge din hit rate? Så vær med, når vi d. 15. december kl. 13:00 - 14:00 sætter digitalt drevet salg på programmet og viser dig vejen til et succesfuldt 2023.

Hvem er webinaret for?

Du arbejder med B2B-salg og ved, at de mest succesfulde salgsteams i dag er digitalt drevne. Du har også oplevet, at computeren blev en tidsrøver i stedet for en hjælper. Derfor er du på jagt efter effektive, digitale metoder og værktøjer, der sparer tid og skaffer dit team bedre leads, flere kunder og større tal på bundlinjen.

Hvad kan du forvente?

Under webinaret vil vores markedschef Rasmus Sørensen vise dig tre digitale veje til at give salgskurven et knæk opad. Du vil blive præsenteret for konkrete metoder, der kan bruges med det samme, og du vil få kendskab til værktøjer, der vil hjælpe dig til at:

  • få flere og varmere leads 
  • sælge mere til dine eksisterende kunder
  • holde længere på kunderne og reducere churn

Alt hvad vi deler, er baseret på vores erfaringer fra de sidste 8 år, hvor vi har hjulpet mere end 800 virksomheder til digitalt drevet succes.

Landingpage_rasmus

Om speakeren

Rasmus Sørensen er markedschef i Lasso X med speciale i B2B-salg. Han arbejder hver dag med at give førende, danske virksomheder digitale værktøjer og viden, der sender deres salgstal i vejret – bl.a. nogle af landets største teleselskaber, succesfulde reklamebureauer og førende virksomheder inden for pension og finans.