Skip to content
Integrationer | Dynamics 365

Friske data i Dynamics 365 dage om året

Det kan virke som et stjernekrigsprojekt at skulle rydde op i et rodet CRM-system, fjerne dubletter, vaske data etc. Derfor har vi lavet en integration til Dynamics 365, der sikrer, at dine data om kunder og leads altid er opdaterede, uden at du skal gøre noget. Samtidig får dine nyoprettede leads og kunder helt automatisk tilføjet alle relevante stamoplysninger.

Book en demo
Lasso X product
Større indsigt direkte i Dynamics 365

Forstå kunden bedre uden at forlade systemet

Få adgang til relevant viden om dine kunder og leads fra Lasso X-platformen direkte i Dynamics 365. Få indblik i økonomien, overblik over en kundes koncern, og se de personer, der er tilknyttet virksomheden. På den måde er du altid klædt på med relevant viden om dine leads og kunder.

Book en demo
leadtriggers
Det siger vores kunder
 • Vi bruger Lasso som en kilde til information, med henblik på at skabe et endnu stærkere samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt for os at kende til virksomheden samt den branche, kunden befinder sig i, og her bruger vi Lasso til at indhente viden om fx. virksomhedens bestyrelse, finansielle situation, beslutnigstagere osv.

  Bettina Palmark Schønbeck | Regionsdirektør Øst | AP Pension

  Integration til Dynamics 365

  Sådan virker det

  Vores integration er bygget på toppen af Dynamics 365 og er derfor fuldstændig modellerbar efter jeres behov. Integrationen er let som en fjer, og du bestemmer selv, hvilke data, der skal vises hvor, og hvilke workflows, der skal sættes i gang hvornår. Du installerer blot vores solution-fil, og så er I i gang!

  Vores ‘hurtigopretter’ hjælper jer med at undgå manuelle processer. Søg direkte i Dynamics CRM efter firmaer og opret dem med et enkelt klik. Leder du efter mere viden, er hele Lassos portal integreret med en iframe direkte i Dynamics 365.

  Book en demo
  Ny_settings

  0

  opdateringer sendes fra Lasso X til CRM-systemer hvert døgn

  0

  nye firmaer oprettes af Lasso X i CRM-systemer hvert døgn

  0

  firmaer ændrer adresse hver uge
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvad en integration kan gøre for dig.