Skip to content
Integrationer | Enreach Campaigns

Berig Enreach og nå flere leads

Med Lassos integration til Enreach Campaigns er du sikker på, altid at have de nyeste data om dine kunder og leads. Så snart du har sat integrationen op sørger vi for, at alle dine lead- og kundedata altid er opdaterede – i realtid og helt automatisk.

Book en demo
Lasso X product
Salgstriggers

Kontakt dine leads på det helt rigtige tidspunkt

Med Lassos integration til Enreach Campaigns sørger vi for, at du ved, hvornår din service er mest relevant og det er smart at kontakte dine leads: Fx når en virksomhed åbner, skifter direktør eller fusionerer.

Book en demo
Portal
Få mere tid til at sælge

Automatiser din leadgenerering

Få vores leadværktøj til løbende at skyde nye leads over i Enreach Campaigns, når de bliver relevante for din forretning. Når du har defineret dine målgrupper, sker resten automatisk. Så får du mere tid til at gribe knoglen og gøre det, du er bedst til.

Book en demo
leadtriggers
Integration til Enreach Campaigns

Sådan virker det

Når først du har forbundet Enreach Campaigns med Lasso X og valgt de felter, vi skal oprette og holde opdaterede for dig på firmaerne i dit system, kører resten af sig selv. Du kan nu nyde godt af friske kundedata i Enreach Campaigns, der opdateres i realtid. Samtidig kan du sætte systemet op til løbende at oprette nye leads for dig i Enreach Campaigns, der matcher den målgruppe, du satser på.

Book en demo
Ny_settings

0

opdateringer sendes fra Lasso X til CRM-systemer hvert døgn

0

nye firmaer oprettes af Lasso X i CRM-systemer hvert døgn

0

telefonnumre på firmaer, der kan overføres fra Lasso X
Kom godt i gang

Book en demo

Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvad en integration kan gøre for dig.