Skip to content
Integrationer | WebCRM

Gør CRM-systemet smartere

Med Lassos integration til WebCRM er du sikker på, altid at have de nyeste data om dine kunder og leads. Så snart du har sat integrationen op sørger vi for, at alle dine lead- og kundedata altid er opdaterede – i realtid og helt automatisk.

Book en demo
Lasso X product
Hurtigoprettelser

Opret virksomheder med Lasso-data direkte i WebCRM

Med få klik kan du sikre dig, at nye firmaer automatisk bliver oprettet med relevant og opdateret data fra Lasso X direkte i WebCRM. Så sikrer du dig mod enhver CRM-ansvarligs mareridt: Dubletter og forældet data.

Book en demo
Portal
Få mere tid til at sælge

Gør din leadmotor selvkørende

Få vores leadværktøj til løbende at skyde nye leads over i WebCRM, når de bliver relevante for din forretning. Når du har defineret dine målgrupper, sker resten automatisk. Så får du mere tid til at gribe knoglen og gøre det, du er bedst til.

Book en demo
integrationer-leadtrigger
Integration til WebCRM

Sådan virker det

Når først du har forbundet WebCRM med Lasso X og valgt de felter, vi skal oprette og holde opdaterede for dig på firmaerne i dit system, kører resten af sig selv. Du kan nu nyde godt af friske kundedata i WebCRM, der opdateres i realtid. Samtidig kan du sætte systemet op til løbende at oprette nye leads for dig i WebCRM, der matcher den målgruppe, du satser på.

Ny_settings

0

Opdateringer sendes fra Lasso til CRM-systemer i døgnet

0

Nye firmaer oprettes af Lasso i CRM-systemer i døgnet

0

Firmaer ændrer adresse hver uge
Kom godt i gang

Book en demo

Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvad en integration kan gøre for dig.