Skip to content
Integrationer | HubSpot

Gør HubSpot smartere

Slip for manuel opdatering af kundedata. Med integrationen til HubSpot er du sikker på, altid at have de nyeste data om dine kunder og leads – opdateret i realtid og helt automatisk.

Book en demo
Lasso X product
Hurtigoprettelse med CVR-data

Opdateret data – uanset hvor du opretter virksomheder

Opsæt integrationen til at hente data fra vores portal direkte ind i HubSpot, når du og dine kolleger opretter nye virksomheder. Så sikrer I ensartet data på alle leads og kunder, og I undgår at oprette dubletter.

Book en demo
Portal
Få mere tid til at sælge

Automatiser din leadgenerering

Få vores leadværktøj til løbende at skyde nye leads over i HubSpot, når de bliver relevante for din forretning. Når du har defineret dine målgrupper, sker resten automatisk. Så får du mere tid til at gribe knoglen og gøre det, du er bedst til.

Book en demo
leadtriggers
Integration til Hubspot

Sådan virker det

Når først du har forbundet Hubspot med Lasso X og valgt de felter, vi skal oprette og holde opdaterede for dig på firmaerne i dit system, kører resten af sig selv og du kan nyde friske kundedata i Hubspot, der opdateres i realtid, uden at skulle gøre mere. Samtidig kan du sætte systemet op til løbende at oprette nye leads for dig i Hubspot, der matcher den målgruppe, du satser på.

Book en demo
Ny_settings

0

opdateringer sendes fra Lasso X til CRM-systemer hvert døgn

0

nye firmaer oprettes af Lasso X i CRM-systemer hvert døgn

0

telefonnumre på firmaer, der kan overføres fra Lasso X
Kom godt i gang

Book en demo

Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvad en integration kan gøre for dig.