Skip to content
Integrationer | Adversus

Få flere deals i hus med Adversus

Slip for at skulle opdatere kundedata manuelt og få mere tid til at sælge. Med vores integration til Adversus er du sikker på altid at have de nyeste data om dine kunder og leads. Vi sørger nemlig for, at alle data altid er opdaterede – i realtid og helt automatisk.

Book en demo
Lasso X product
Salgstriggers

Kontakt dine leads på det helt rigtige tidspunkt

Med Lassos integration til Adversus hjælper vi dig med at kontakte dine leads på det bedst mulige tidspunkt: Fx når en virksomhed åbner, skifter direktør eller fusionerer - og har brug for din hjælp.

Book en demo
Jakob1-1
Få mere tid til at sælge

Automatiser din leadgenerering

Få vores leadværktøj til løbende at skyde nye leads over i Adversus, når de bliver relevante for din forretning. Når du har defineret dine målgrupper, sker resten automatisk. Så får du mere tid til at gribe knoglen og gøre det, du er bedst til.

Book en demo
leadtriggers
Integration til Adversus

Sådan virker det

Når først du har forbundet Adversus med Lasso X og valgt de felter, vi skal oprette og holde opdaterede for dig på firmaerne i dit system, kører resten af sig selv. Du skal bare nyde altid at have friske kundedata i Adversus – opdateret i realtid. Samtidig kan du sætte systemet op til løbende at oprette nye leads for dig i Adversus, der matcher den målgruppe, du sigter mod.

Book en demo
Ny_settings

0

opdateringer sendes fra Lasso X til CRM-systemer hvert døgn

0

nye firmaer oprettes af Lasso X i CRM-systemer hvert døgn

0

telefonnumre på firmaer, der kan overføres fra Lasso X
Kom godt i gang

Book en demo

Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvad en integration kan gøre for dig.