Skip to content
Features | Automatisk leadgenerering

Få nye leads uden at røre en finger

Book en demo
Lasso X product
Få mere tid til at sælge

Automatiser din leadgenerering

Få vores portal til automatisk at skyde nye leads over i dit CRM-system eller din dialer, når de bliver relevante for din forretning. Du skal bare definere de typer af firmaer, du helst vil have som kunder, og forbinde CRM-systemet eller dialeren. Resten sker af sig selv. Så kan du fokusere på at gribe røret og gøre det, du er bedst til.

Book en demo
lead trigger
Dynamiske målgrupper

Find netop de leads, du leder efter

Mulighederne for at skræddersy din målgruppe er næsten uanede. Find eksempelvis alle firmaer inden for en bestemt branche, der har direkte numre på præcis de beslutningstagere, du vil have fat i. Send det hele over i dit eget system, og du er mil foran konkurrenten.

Book en demo
Målgruppesøgning
Automatisk leadgenering

Sådan virker det

Med en integration mellem dit system og vores platform, kan vi hjælpe dig med at skaffe nye leads helt automatisk med hjælp fra vores målgruppeværktøj, der konstant kigger efter nye leads for dig. Derfor kan vi sende leads over i dit system i præcis i det øjeblik, de bliver relevante. Når først du har defineret dine målgrupper og sat integrationen op til dit system, skal du ikke gøre andet end at holde øje med din lead inbox.

To mennesker der smiler
Kom godt i gang

Book en demo

Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvordan du sætter jeres automatiske leadgenering op.