Skip to content
Features | Målgruppesøgning

Find alle dine fremtidige kunder et sted

Book en demo
Lasso X product
Sæt tempo på din leadgenerering

Lav leadlister på et øjeblik

Leder du efter nye kunder inden for en bestemt branche? Eller måske nye firmaer i dit lokalområde? Med værktøjet Målgruppesøgning kan du finde præcis dem, du leder efter. Du skal bare definere de målgruppekriterier, der er vigtige for dig, og få øjeblikke efter har du en liste med alle relevante leads. Download listen eller send alle de nye leads over i CRM-systemet eller dialeren.

Book en demo
Målgruppesøgning
Kontaktinfo du ikke finder hos andre

Få forspring til konkurrenterne

Lasso er den bedste kilde til numre på dine leads. Få bl.a. adgang til direkte numre på mere end 100.000 chefer – bl.a. CEO'er, marketingchefer og IT-ansvarlige. Du skal bare definere din målgruppe, Så viser vi dig, hvilke firmaer, du kan få numrene på – og lader dig downloade dem med få klik. Så er du hurtigt klar til at ringe og flere skridt foran din konkurrent.

Læs mere om Kontaktpersoner
Kontaktpersoner visitkort
Lead triggers

Ram dine leads på det helt rigtige tidspunkt

Med vores lead triggers er det let at holde dig helt opdateret på din målgruppe. Når der sker noget, der er interessant for dig, får du det automatisk at vide. Få eksempelvis besked, når et firma får direktør, oplever stor vækst eller når de flytter adresse. Så kan du være den første til at ringe og gøre dig selv relevant.

Læs mere om Lead triggers
Overvågning
Det siger vores kunder
 • Vi bruger Lasso som en kilde til information med henblik på at skabe et endnu stærkere samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt for os at kende til virksomheden samt den branche, kunden befinder sig i og her bruger vi Lasso til at indhente viden om fx virksomhedens bestyrelse, finansielle situation, beslutningstagere osv.

  Bettina Palmark Schønbeck | Regionsdirektør Øst | AP Pension

  Målgruppesøgning

  Sådan virker det

  Vores målgruppesøgning trækker blandt andet realtidsdata fra CVR og de digitalt indberettede regnskaber. Det giver dig mulighed for at søge i mere 800.000 danske virksomheder og eksportere de relevante til eksempelvis excel eller dit CRM-system. Du kan også gemme det som en dynamisk liste i Lasso, hvor du kan arbejde videre med det ved bl.a. at opsætte overvågninger, der kan fortælle dig, hvornår det er et godt tidspunkt at række ud.

  pigen-og-computer
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og oplev målgruppeværktøjet live.