Skip to content
Produkt | Lasso Revision

Få mere tid til kunden og undgå fejl

Kom hurtigere i mål med revisionsbeviset, strømlin processerne for indhentning af kundeoplysninger og kom uden om manuelle fejl.

Lasso X product
Kom i selskab med
Hurtigere i mål med revisionsbeviset

Brug tiden på dem, det handler om

Spar tid på manuelle processer i dit arbejde med revisionsbeviset. Med Lasso Revision får du serveret de relevante data fra CVR og Tinglysningen med et enkelt klik. Hent det, når du sidder sammen med kunden – eller sæt vores system op til automatisk at hente oplysningerne på kundens balancedag.

Book en demo
Background image. Colorful gradient.

Salg

X
Revision menneske med computer
Strømlinede processer

Undgå manuelle fejl

Træk alle oplysningerne om din kunde ét sted og undgå de manuelle fejl, der kan opstå ved indhentning af kundeoplysninger fra flere forskellige kilder. Vær samtidig sikker på, at der ikke er forskel på, hvilke oplysninger der indhentes på forskellige kunder – eksempelvis om der medtages servitutter eller ej.

Book en demo
Hurtigt overblik og dybt indblik

Hold dig tæt på kunderne

Skab let og hurtigt et overblik over din kundes virksomhed – bl.a koncernstruktur, økonomi, personkreds og historik. Al data præsenteres visuelt i portalen og opdateres i realtid, så du altid er godt klædt på til troværdigt og trygt at møde kunden.

Book en demo
Background image. Colorful gradient.

Salg

X
Det siger vores kunder
  • Da vi skulle tage stilling til, om vi ville bruge Lasso Revision, sendte vi løsningen til to af vores mest kritiske revisorer. De konkluderede, at det både var smart, kunne effektivisere vores arbejdsgange og højne vores kvalitet, så det passede perfekt på vores behov. Det er så hurtigt og nemt at få dokumentation med Lassos løsning, at vi lige så godt kan gøre det på alle sager – så i dag bruger vi det lystigt

    Niels Borum Madsen | Partner | Aaen & Co. Statsautoriserede Revisorer

    Kom godt i gang

    Book en demo

    Vi giver en gratis omgang: Få en guidet rundtur i produktet og en efterfølgende prøveperiode, så du selv kan udforske alle mulighederne.