Skip to content
Features | Benchmarking

Konkurrent-analyser på et helt nyt niveau

Book demo
Lasso X product
Uundværlig rådgivning

Lav avancerede konkurrentanalyser på få minutter

Vores Benchmarkingværktøj stiller ikke bare to tal over for hinanden, men lader dig lave avancerede konkurrentanalyser med få klik – skræddersyet præcis til dit behov. Vælg frit mellem 800.000+ danske firmaer – fx din kunde og deres konkurrenter. Udvælg de analyser, der er mest relevante – eksempelvis benchmarking på betalingsevne, medarbejdereffektivitet eller driftsstabilitet – og lad værktøjet klare resten for dig. Så kan du fokusere på at bruge resultaterne til at skabe værdi – for dig selv eller din kunde.

Book en demo
Mockup_Benchmarking
Stativ, stakit, kasket…

Fra ekspertvolapyk til hverdagssprog

Slip for arbejdet med at tolke på analyserne. Der genereres automatisk forklarende tekst til alle dine analyser, så du kan bruge dem med det samme. I din benchmarkrapport får du bl.a. en forklaring af, hvad hver af dine valgte analyse viser, og en fortolkning af det valgte firmas position i forhold til konkurrenterne og markedet.

Book en demo
robot
Et sikkert målepunkt

Brug markeds-gennemsnittet som benchmark

Ud over at sammenligne firmaet i fokus med de tætteste konkurrenter, kan du også benchmarke det op mod gennemsnittet for et specifikt marked, du selv definerer – fx baseret på branchekode eller geografi. På den måde får du indblik i, om firmaet klarer sig bedre eller dårligere på fx medarbejdereffektivitet end markedsgennemsnittet.

Book en demo
Kom godt i gang pop up
Det siger vores kunder
 • Lassos portal er med til at effektivisere vores arbejde, når vi skal danne os et overblik over en virksomhed og analysere deres finansielle situation. Vi bruger Lasso til informationsindsamling af virksomheders regnskaber, nøgletal, ejerstruktur og historik. Fordi brugerfladen er designet som den er, er det hurtigt og nemt at arbejde med.

  Benjamin Feldman | Partner | FinPro Consulting

  Benchmarking

  Sådan virker det

  De dybdegående analyser, som Benchmarkingværktøjet laver for dig, er baseret på de valgte virksomheders digitalt indberettede nøgletal og medarbejderantal indberettet via e-indkomst. Alle analyserne præsenteres visuelt og forklares i tekst, så det er let for dig at anvende dem med det samme – eksempelvis i rådgivningen af din kunde.

  to mennekser ved computer
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og oplev mulighederne i Benchmarkingværktøjet.