Skip to content
Feature | Ejendomme

Alle data om ejendomme i ét overblik

Book en demo
Lasso X product
Klogere end viceværten

Få det fulde indblik ét sted

Slip for at skulle surfe nettet rundt efter data om ejendomme, du er interesseret i. Vi har samlet data fra mere end 10 kilder (Bl.a. BBR, Tinglysningen og Energistyrelsen), så du kan skabe et fuldt ejendomsindblik et enkelt sted – eksempelvis til et tjek af, om der er risikofaktorer i forbindelse forsikring af en ejendom.

Læs om vores datakilder
feature_ejendomme_data
Heste, grise, køer og får

Dit vindue til landbrugsdata

Ud over bygningsdata får du adgang til landbrugsdata fra CHR. Få blandt andet viden om besætningskreaturer og -størrelse, dyrearter og veterinærafdelinger. Alt er selvfølgelig opdateret i realtid, så du altid har de nyeste data.

Book en demo
Landbrug
Det siger vores kunder
 • Når vi har opdateret data, har vi dynamisk viden om vores kunder – og den viden gør det muligt for os, at reagere når det giver mening. Fordelen ved jer – fremfor andre dataleverandører – er netop at vi får data i realtid.

  Frantz Furrer | Ejer og Salgschef | Clean Manager

  Ejendomme

  Sådan virker det

  Værktøjet trækker data om danske firmaers adresser og filialer fra mere end 10 kilder, herunder Tinglysningen, CVR, Energistyrelsen, BBR, Ejerfortegnelsen og CHR. På den måde kan du både få hurtigt overblik over alle enheder på adressen, info om den enkelte bygning og firmaer, der har til huse her.

  mænd-går
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og oplev dine muligheder med værktøjet Ejendomme.