Skip to content
Features | Redigerbart ejerdiagram

Arbejd med dine kunders ejerstruktur

Book en demo
Lasso X product
Indblik i ejerskaber og netværk

Forstå din nye kunde på få minutter

Det redigerbare ejerdiagram giver dig et hurtigt indblik i ejerskabsrelationerne hos et firma eller en person, du overvejer at handle med med. Se alle relaterede firmaer i et visuelt overblik – inkl. de vigtigste nøgletal og stamdata – og udvid ejerdiagrammet i alle retninger for at få overblik over andre ejere, datterselskaber mv.

Book en demo
ejerdiagram
Hurtig visualisering af ændringer

Design fremtidens koncernstruktur

Står du eller din kunde over for potentielle nye ejerskaber i andre firmaer, har du mulighed for at designe et ejerdiagram, der skaber overblik over, hvordan ejerhierarkiet vil se ud derefter. Visualiser det nye ejerskabsforhold for eksisterende firmaer eller tilføj fremtidige firmaer, der ikke er stiftet endnu.

Book en demo
tilføj_ejer til ejerdiagram
Fri redigering

Tilpas ejerstrukturen efter dit behov

Har du brug for et ejerdiagram, hvor kun bestemte dele af ejerhierarkiet indgår, kan du gøre netop det med det redigerbare ejerdiagram. Med få klik kan du udvide ejerdiagrammet i alle retninger med relaterede firmaer og personer – og fjerne firmaer og personer, der ikke skal indgå i dit ejerdiagram.

Book en demo
feature_ejerdiagram
Det siger vores kunder
 • Det er vigtigt for os, at data er rigtig nemt at tilgå. Vi har valgt at bruge Lasso X’ markedsdataplatform, fordi den er moderne og intuitiv for brugerne. Det betyder, at vores medarbejdere er glade for at bruge den. Det gælder alle lige fra vores rådgivere til de mere tekniske afdelinger

  Carsten Anderson | Udviklingschef | Vestjysk Bank

  Redigerbart ejerdiagram

  Sådan virker det

  Vores diagram er skabt til at give dig et hurtigt overblik og fuld frihed til at skabe præcis den visualisering af ejerskaber, du har brug for. Vi trækker ejerskabsdata fra CVR i realtid og gør dem overskuelige ved at visualisere dem i ejerdiagrammet inkl. oplysninger om alle virksomheder i hierarkiet. Diagrammet er dynamisk, så du kan flytte rundt på personer og firmaer, som du vil. Redigerer du i ejerdiagrammet, gemmes ændringerne lokalt hos dig, så du kan hive din visualisering frem igen, når du har brug for det.

  To mennekser smiler
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvordan du kan få mest ud af det redigerbare ejerdiagram.