Skip to content
Features | Reelle ejere og PEP

Få styr på ejerhierakier og reelle ejere

Book en demo
Lasso X product
Minimerer risikoen for fejl i legitimeringen af reelle ejere

Komplekse ejerhierarkier i et simpelt overblik

Komplekse ejerhierarkier kan være tæt på umulige at gennemskue. Med vores visuelle ejerdiagram bliver dit overblik større, og du kan få indblik i både selvregistrerede og udregnede, reelle ejere. Samtidig kan du let finde de kunder, der har fejl i registreringerne.

Book en demo
ejerdiagram
Følg ændringer i ejerskabet

Altid up to date på ejerne

Hold dig opdateret ved at opsætte en overvågning af dine kunders ejerskabsforhold. Så er du sikker på altid at være opdateret på relevante ejerskabsændringer. På den måde kan du trygt møde din kunde og være sikker på, at du kender til de aktuelle firmaforhold.

Book en demo
Mine overvågninger
Find PEP’ere blandt dine kunder

Overhold hvidvaskloven

Ifølge hvidvaskloven skal du tjekke dine kunder – samt deres relationer – op mod PEP-listen. Med Lasso er det let for dig at tjekke, om dine kunder er PEP’ere, eller om de bor sammen med PEP’ere. Så slipper du for at bruge unødig tid på det og undgår bøder.

Book en demo
Relationer
Det siger vores kunder
 • Alle revisorer kender til vigtigheden af at have styr på kundeoplysninger - og besværlighederne med at indsamle data fra mange forskellige offentlige kilder. Med løsningen fra Lasso X kan revisorer automatisere indsamlingen af disse oplysninger og dermed drive deres forretning mere effektivt.

  Tom Vile Jensen | Direktør | FSR - Danske Revisorer

  Reelle ejere og PEP

  Sådan virker det

  Lasso trækker realtidsdata fra CVR og udregner de reelle ejere ved at gennemgå alle legale ejere gennem hele ejerhierarkiet. Det gør det let at få et visuelt overblik over kundens ejerstruktur - og du kan hurtigt se, hvem der bør legitimeres som reelle ejere jf. hvidvaskloven. Derudover overvåges alle ændringer i ejerskab, så du kan få besked, når der er ændringer, som kræver handling fra dig.

  to mænd der smiler
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og se, hvor meget lettere det kan blive for dig at tjekke dine kunder og overholde lovgivningen.