Skip to content
Integrationer | SuperOffice

Gør CRM-systemet smartere

Med Lassos integration til SuperOffice er du sikker på, altid at have de nyeste data om dine kunder og leads. Så snart du har sat integrationen op, sørger vi for, at alle dine lead- og kundedata altid er opdaterede – i realtid og helt automatisk.

Book en demo
Lasso X product
All in one-løsning

Indbyg Lasso X i SuperOffice

Giv dine medarbejdere fuld værdi af Lasso X, uden at de skal bevæge sig uden for SuperOffice. Med integrationen har I mulighed for at tilgå vores platform direkte I SuperOffice via en iframe. Se bl.a. centrale firmaoplysninger om økonomi og historik, og få et visuelt overblik over ejerforholdene.

Book en demo
MacBook Pro - 286
Få mere tid til at sælge

Gør din leadmotor selvkørende

Få vores leadværktøj til løbende at skyde nye leads over i SuperOffice, når de bliver relevante for din forretning. Når du har defineret dine målgrupper, sker resten automatisk. Så får du mere tid til at gribe knoglen og gøre det, du er bedst til.

Book en demo
lead triggers notifikationer
Integration til SuperOffice

Sådan virker det

Når først du har forbundet SuperOffice med Lasso X og valgt de felter, vi skal oprette og holde opdaterede for dig på firmaerne i dit system, kører resten af sig selv. Du kan nu nyde godt af friske kundedata i SuperOffice, der opdateres i realtid. Samtidig kan du sætte systemet op til løbende at oprette nye leads for dig i SuperOffice, der matcher den målgruppe, du satser på.

Ny_settings

0

Opdateringer sendes fra Lasso til CRM-systemer i døgnet

0

Nye firmaer oprettes af Lasso i CRM-systemer i døgnet

0

Aktive Lasso-brugere
 lige nu
Kom godt i gang

Book en demo

Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvad en integration kan gøre for dig.