Skip to content
Features | Risikovurdering

Beskyt din forretning mod svindel og tab

Book en demo
Lasso X product
Spar dig selv for tab

Spot bekymrende adfærd i tide

Med en risikovurdering får du et aktuelt billede af, om du trygt kan handle med et dansk firma, du er interesseret i. Risikovurderingen spotter atypisk adfærd og forhold, du bør være opmærksom på hos firmaet – eksempelvis nøglepersoners tidligere konkurser, atypiske adresseforhold og bemærkelsesværdige brancheskift. Så har du hurtigt et overblik, og du er rustet til at træffe de beslutninger, der er bedst for forretningen.

Book en demo
Risikovurdering
Altid opdateret risikoprofil

Risikovurder dine kunder i realtid

Hvor en kreditvurdering typisk er baseret på de seneste regnskabstal – som kan være op til 1,5 år gamle – er vores risikovurdering baseret på realtidsdata om det firma, du kigger på. Vi trækker nemlig alle data fra CVR og andre offentlige registre i samme øjeblik, som du kigger på firmaet. Dermed er du sikker på, at du har det mest opdaterede billede af firmaets tilstand.

Book en demo
risiko score
Spar tid på dokumentation

Træk risikorapporter med et klik

Har du brug for at dokumentere din risikovurdering af en potentiel kunde eller samarbejdspartner, kan du hente en rapport med et enkelt klik. Rapporten viser risikovurderingen af det valgte firma og fremhæver de vigtigste opmærksomhedspunkter. Samtidig indeholder den de data, som ligger til grund for risikovurderingen.

Book en demo
risikorapport
Det siger vores kunder
 • Lasso X er for os nøglen til at lave et hurtigt og sikkert opslag af kunden – både inden vi går i dialog, men også efterfølgende. Før i tiden brugte vi en del ressourcer på at indhente al relevant data selv, for at kunne vurdere en kunde. I kraft af, at Lasso indsamler denne data for os og præsenterer det på en overskuelig måde, er det selvsagt et yderst tidsoptimerende værktøj. For Al Finans er det essentielt, at vi kan få et indgående indblik i vores kunder. Derfor er Lassos portal et uundværligt værktøj, når vi skal onboarde nye kunder.

  Jesper Jensen | Kreditdirektør | AL Finans

  Risikovurdering

  Sådan virker det

  Vores algoritmer trækker løbende realtidsdata om de danske virksomheder fra en lang række datakilder (CVR, regnskaber, teledata, BBR, etc.) og holder dem op mod en række historiske analyser af konkursramte virksomheder. Algoritmerne markerer adfærd, der er værd at være opmærksom på. På den måde får du et fuldstændigt billede af, hvad du bør undersøge yderligere før du indgår et samarbejde med en person eller virksomhed.

  anton-john-smaller
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og se, hvad vores Risikovurdering kan fortælle om dine kunder.