Skip to content
Features | Revisors uafhængighed

Undgå bøder fra revisornævnet

Book en demo
Lasso X product
Altid på den sikre side

Undgå ulovlige relationer

Få adgang til Danmarks eneste værktøj til automatisk at tjekke alle jeres revisorers relationer og undgå bøder for manglende uafhængighed. Værktøjet viser jeres revisorers aktive relationer (direktion, bestyrelse, ejerskab) til virksomheder, der samtidig benytter jer som revisorer. Så kan i reagere i tide, hvor det er nødvendigt.

Book en demo
relationer
Den dybdeborende analyse

Spot skjulte relationer

Værktøjet Revisors Uafhængighed bruges til at lave dybdegående analyser af eventuelle skjulte forbindelser – fx en revisor, der har en sambo med aktive relationer til virksomheder, som jeres hus reviderer.

Book en demo
skjulte relationer
Det siger vores kunder
 • Alle revisorer kender til vigtigheden af at have styr på kundeoplysninger – og besværlighederne med at indsamle data fra mange forskellige offentlige kilder. Med løsningen fra Lasso X kan revisorer automatisere indsamlingen af disse oplysninger og dermed drive deres forretning mere effektivt.

  Tom Vile Jensen | Direktør | FSR - Danske Revisorer

  Revisors uafhængighed

  Sådan virker det

  Værktøjet er udarbejdet i samarbejde med en række større danske revisionshuse for at sikre, at alt er i orden og alle relevante data er inkluderet. I løsningen sammenlignes revisorerne fra jeres revisionshus, der er opgivet på Erhvervsstyrelsens hjemmeside, med CVR-oplysninger. I 4 faner får du præsenteret revisorernes CVR-tilknytninger, deres samboendes tilknytninger og deres netværks tilknytninger. På alle faner er det tydeligt markeret, hvis der er sammenfald med jeres revisionshus - dvs. potentielle udfordringer med uafhængigheden. Alle oplysninger trækkes i realtid fra CVR, så du kan være sikker på altid at have opdaterede og valide data.

  en mand der smiler
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og oplev værktøjet Revisors Uafhægighed med egne øjne.