Skip to content
Features | Overvågning for revisorer

Beskyt dit mne-nummer og hold kunderne tæt på

Book en demo
Lasso X product
Vær altid på den sikre side

Undgå misbrug af dit mne-nummer

Modtag automatisk en mail hver gang der indberettes et regnskab med dit mne-nummer som underskrivende revisor. På den måde undgår du misbrug af dit mne-nummer og fejlindberetninger på virksomheder, du har som kunder.

Book en demo
Mail notifikationer
Overvåg dit kundesegment

Vær altid up to date med dine kunder

Som revisor kan du følge med i udviklingen hos dine kunder – eller andre relevante segmenter – med værktøjet Overvågning. Følg eksempelvis bestemte segmenter ud fra kriterier som “tilknyttet revisor”, størrelse, seneste påtegning og branche. Du vælger selv, hvilke hændelser du vil holdes opdateret på – fx revisorskift, nyt regnskab, fusion/ejerskabsændring etc.

Book en demo
Overvågning
Det siger vores kunder
 • Vi bruger portalen til to ting: dels at lave hurtige opslag af virksomheder og dels som en del af vores revisionsdokumentation. I den forbindelse er portalen med til at tidsoptimere vores arbejde.

  Lars Æbelø-Nilsen | Statsautoriseret revisor | Martinsen Rådgivning & Revision

  Overvågning for revisorer

  Sådan virker det

  En overvågning kan sættes op til at fortælle dig om de ændringer, du gerne vil kende til for alle de virksomheder, der er interessante for dig – fx nuværende og potentielle kunder. Værktøjet scanner CVR-registeret i realtid og spotter derfor ændringer, netop når de sker. Derfor vil du altid være opdateret.

  en mand ved en computer
  Kom godt i gang

  Book en demo

  Få en guidet rundtur i vores produkt og se med egne øjne, hvordan værktøjet overvågning kan hjælpe dig bedst.