Vi gør data levende

Det hele startede i en baggård på det Indre Nørrebro i København. Det lyder umiddelbart som starten på en krimi, men i virkeligheden er det her, vores rejse begyndte. I 2014 besluttede vores to stiftere, Jeppe og Jakob, at de ville gøre information og viden om erhvervslivet let tilgængeligt og forståeligt. Det lyder umiddelbart ambitiøst – det var det også – men løsningen lå i at indsamle informationen i realtid på tværs af forskellige offentlige datakilder. For først når data bliver levende, kan det anvendes optimalt.

Lige fra starten har det været vores passion at arbejde tæt sammen med vores kunder. Store såvel som små. For vi tror på, at det er i samspillet med dem, at vi kan udvikle målrettede løsninger til deres specifikke behov. Det har udmøntet sig i en række løsninger, som er skræddersyet til de enkelte brancher.

En klog mand sagde engang, at med store kræfter følger et stort ansvar. Det forpligter naturligvis, da vi ved, hvor altafgørende valide data er for at kvalitetssikre sit arbejde og dermed tage de rigtige beslutninger. Men på samme måde som data aldrig står stille, gør vi heller ikke. Vi forsøger konstant at udfordre os selv, sådan at vi kan blive ved med at lave innovative løsninger. Vi er eksperter i data, og vi vil være de bedste til at omdanne det, så det giver værdi for vores kunder.

1 August / Lasso X flytter til Toldbodgade

Vi flytter til de majæstatiske omgivelser i Toldbodgade, og åbner samtidig op for et nyt kapitel i Lassos historie.

2021

1 August / Vi runder 500 kunder

Fra mindre til nogle af landets største virksomheder – listen af vores kunder er lang og mangfoldig, og da vi runder 500 af slagsen, passerer vi en vigtig milepæl.

2019

23 April / Investering fra JP/Politikens Hus

Markedspotentialet for vores løsninger bliver anerkendt af JP/ Politikens Hus og med deres investering i ryggen, skifter vi baggården ud med Rådhuspladsen.

2018

17 Maj / Stolt sponsor af Hjemløselandsholdet

Hvert år deltager vi som sponsorer til OMBOLDs fodboldturnering - SponsorCup – som er til fordel for danske hjemløse.

2017

5 Oktober / Robotten Mimi bliver født

Mimi er vores robotjournalist, som forfatter en nyhed om erhvervslivet, hver eneste gang der sker noget. Med udgivelse af 1.500 artikler dagligt på www.lasso.dk, må hun muligvis være én af de mest publicerede danske journalister.

www.lasso.dk
2016

18 April / Vores rejse starter

I en baggård på Nørrebro starter vi som firma med én vision: at gøre det danske erhvervsliv så transparent som overhovedet muligt.

portal.lassox.com
2014

TEAM

Jakob Bech

Benediktson

CEO

”Det er en legeplads, hvor jeg kan realisere mine idéer”. Sådan er der nok ikke mange administrerende direktører, som vil beskrive deres virksomheder. For for Jakob ligger passionen i at udfordre idéen om det etablerede; om altid at rykke grænserne. Derfor er innovation en vigtig del af vores evne til at skabe og videreudvikle løsninger til at dække vores kunders behov i et brugervenligt design.

jbb@lassox.com +45 60409090

Jeppe Bech

Madsen

CTO

Da data aldrig står stille, og vi heller ikke gør, hvem skal så styre os i den rigtige teknologiske retning? Mød Jeppe som er arkitekten bag vores løsninger. Med hans utrættelige passion for ny teknologi og originale løsninger, står han i spidsen for udviklingen og sammen med resten af vores team, sørger han for at form og funktion går op i en højere enhed.

jbm@lassox.com

Tea

Sylvest

COO

Kender I den person, som får tingene gjort og som kan eksekvere firmaets visioner? Hos os hedder hun Tea. Som en anden dirigent leder hun hele Lasso og uddelegerer de arbejdsopgaver, der kræves for at opfylde vores overordnede mission. Med hendes knivskarpe kommunikationsevner er det derfor også ofte hende, som er bindeleddet mellem vores kunder og vores produkter.

ts@lassox.com

Martin

Willadsen

CSO

mw@lassox.com +45 29911123

Emil Bech

Madsen

Lead developer

ebm@lassox.com

Anton

Petersen

Produktspecialist

anp@lassox.com

John

Habib

Key Account Manager

jh@lassox.com

Rasmus

Sørensen

Key Account Manager

ras@lassox.com

Magnus

Heibøll

Account Manager

mh@lassox.com

Maria

Bech Benediktson

Visuel konceptudvikler og -formidler

mbb@lassox.com

Josefine

Fournais

UX / UI Designer

jf@lassox.com

Martin

Thiele

Back-end Udvikler

mt@lassox.com

Sean

Krossing Frederiksen

Front-end Udvikler

skf@lassox.com

Mikkel

Wulff Köhler

Front-end Udvikler

mwk@lassox.com

Mads

Egedal Kirchhoff

Front-end Udvikler

mek@lassox.com

David

Grozdic

Business Analyst

davidg@lassox.com

Anna

Klein

Administrative Services Manager

ak@lassox.com

Isa

Tonsberg

Office Manager

isa@lassox.com

Frederikke

Soldbo Hansen

Office Manager

frederikke@lassox.com

Simon

Højmark Christensen

Marketing Lead

sc@lassox.com

Bestyrelse

Formand

Udvalgte kunder

Salg

Finans

Revision

Job

FRONT-END UDVIKLER

Vi søger front-end udviklere med et øje for detaljer og et indgående kendskab til moderne front-end teknologier.

SE MERE

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Vi er altid på udkig efter dygtige folk – så tøv ikke med at sende dit CV vores vej, hvis du vil være med på rejsen med at udvikle og sælge de mest innovative dataløsninger.