Skip to content
Om os | Mød kunderne

Sådan sikrer
Brdr. Kier stærke kunderelationer med viden fra
Lasso X

Lasso X product

Brødrene Kier er en grossistvirksomhed, der handler med stål, vvs-udstyr, vand- og afløbsprodukter og værktøj. Deres kunder er både små og store virksomheder indenfor byggeri og industri. Siden 2019 har de brugt Lasso X til at sikre sig de bedste kunder i branchen og gode relationer til dem. 

Situationen inden samarbejdet

Som grossistvirksomhed er kreditaftaler med kunderne en naturlig del af, hvordan man handler med hinanden. Derfor er tillid essentielt, og forventningsafstemning af rammerne for samarbejdet er naturligvis et væsentligt element i den løbende dialog med kunderne.

I Brdr. Kiers salgsteam er det derfor helt afgørende at bygge gode og stærke relationer til både nuværende og potentielle kunder. 

Fordi kunderelationen er så afgørende hos Brdr. Kier, har de brug for et værktøj, der kan bidrage med vigtig viden til forberedelsen af samtalerne med potentielle og nuværende kunder. 

Det er afgørende for os, at vi har sat os ind i, hvad det er for en virksomhed, før vi kontakter dem. Det er respektfuldt – og så får vi en bedre dialog i salgsarbejdet”, fortæller Lars Rohde der er Salgsdirektør for Stål i Brdr. Kier.

Resultatet af samarbejdet

Med Lasso X har Lars og hans kolleger fået adgang til den viden og indsigt, de har brug for for at skabe den gode salgsdialog nu og her – og dermed et godt grundlag for den bedste relation over tid.

På tre områder oplever Brødrene Kier, at Lasso X skaber værdi i arbejdet: 

  • Et hurtigt og overskueligt overblik over ejerforhold og nøglepersoner
  • Mulighed for at være velforberedt til kundesamtalen med relevant viden, der styrker kundens indtryk
  • En let vej til at lave økonomisk screening af kunderne


Særligt i forbindelse med den sidste pointe siger Lars følgende: 

”Det giver bare et helt andet indtryk, hvis man ringer velforberedt og for eksempel siger, ’jeg kan se, at I er 30 mand’, end hvis man ikke ved noget”.

Samtidig åbner den økonomiske screening af kunderne nye muligheder for salgsafdelingen: 

”Det er rart at vide, at en kunde økonomisk er godt kørende, hvis de fx er tæt på at nå deres kreditmax. Så behøver vi ikke vente på en melding fra kreditafdelingen, men kan gå direkte til snakken med kunden”. 

Alt i alt oplever Brdr. Kier altså, at Lasso X gør det lettere at være klædt på til at have gode kunderelationer. 

Vil du også
skabe stærke kunderelationer?

 

Hos Lasso X hjælper vi en lang række virksomheder med at styrke relationen til deres kunder – via effektive værktøjer, der hjælper en til at få den viden om nuværende og potentielle kunder, man har brug for at gøre et godt indtryk og skabe en stærk relation. 


Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at få styrket dine kunderelationer, kan du booke en gratis demo af vores værktøjer herunder. Vil du høre mere om casen, så tag kontakt til vores markedschef for B2B, Rasmus Sørensen, på 30 27 51 43 eller ras@lassox.com.

 

Oplev dine muligheder

Book en demo

Oplev med egne øjne, hvordan vores værktøjer kan hjælpe dig med at spare tid, finde flere leads og styrke dit salgsarbejde.