Skip to content
Om os | Mød kunderne

Sådan øgede ParkMan salget
200 % på 3 måneder med Lasso X

Lasso X product

Mød ParkMan 

ParkMan startede i Finland, men buldrer fremad i flere lande på tværs af kloden med deres app, der giver bilister til en bedre parkeringsoplevelse. Siden sommeren 2022 har Lasso X hjulpet ParkMan med at skyde salgstallene i vejret ved at spare den danske afdeling for unødig spildtid i hverdagen, som de i stedet kan bruge på at skabe nye kunder.

Vigtigste resultater  

  • 200 % øget salg på 3 måneder  
  • Hurtigere og mere effektiv leadgenerering 
  • Lettere adgang til potentielle kunder via flere direkte telefonnumre

 

"Lasso har hjulpet mig til at sælge mere, fordi jeg er blevet mere effektiv. Det er ret simpelt: Lasso X gør arbejdsdagen nemmere, fordi man kan bruge mere tid på at sælge i stedet for at spilde tid på leadgenerering."
- Casper Morild, Sales Manager

Situationen inden samarbejdet

ParkMan lever af at give bilister en bedre parkeringsoplevelse. Virksomheden blev sat på hjul i Finland, men hjælper også bilister i en række lande – bl.a. Danmark. 

I 2022 satte ParkMan fart på indsatsen i Danmark med deres første kontor på dansk jord. For at komme godt afsted, havde de brug for de bedste værktøjer til hurtigt at skaffe flere og mere relevante leads, og her dukkede Lasso X op på GPS’en.

Ønsket

Helt grundlæggende ønskede ParkMan at få et værktøj, der kunne hjælpe dem med at effektivisere deres leadgenerering. 

Konkret ledte ParkMan efter en hurtigere vej til nye leads end CVR-registeret, så der kunne blive tid til at nå ud til flere potentielle kunder i salgsarbejdet.

Samtidig var ønsket at slippe for at skulle tøffe nettet rundt for manuelt at samle alle de nødvendige oplysninger ind om deres leads. Optimalt ville de gerne have det hele samlet et sted, så det var let og overskueligt at tilgå.

Svaret

Efter at have forstået ParkMan's behov, sammensatte vi en pakke af værktøjer, der tilsammen kunne hjælpe dem med at opfylde deres behov. Nogle af de vigtigste features i pakken er:

  • Tvillingesøgning, der giver ParkMan forslag til leads, der ligner kunderne, de har i forvejen.
  • Kontaktinfo giver ParkMan adgang til numre på mere end 500.000 danske firmaer, og direkte numre på mere end 100.000 beslutningstagere.
  • Målgruppesøgning, der hjælper med hurtigt at finde alle firmaer af den rigtige størrelse i de byer, der er relevante for ParkMan. 


ParkMans danske sales manager, Casper Morild, fortæller, at skiftet har været tydeligt at mærke: 

Jeg sad med Excel-ark før. Det er en stor forbedring, og jeg har sparet meget tid på det. Nu bliver tiden brugt smartere og mere effektivt, fordi jeg ikke længere spilder en masse tid på at skulle rundt og lede efter alting.” 

Resultatet

En ting, som Casper Morild særligt fremhæver, er hvordan tvillingeværktøjet har gjort det lettere for ham at finde nye, relevante kunder: 

“Tvillingesøgningen bruger jeg ret meget. Når jeg har lukket en kunde, så kan jeg gå ind og se, hvilke tilsvarende virksomheder, det vil give mening at række ud til. Så går jeg ind på tvillingesøgningen og ser, hvem der minder fx 98 % om dem. Det hjælper mig til at finde nye leads, det vil give mening at tage fat i.” 

Samtidig fortæller Casper Morild om, hvordan han det er blevet lettere for ham at få fat i sine leads. I en situation med en potentiel kunde ringede han til front desk, fordi han ikke kunne finde et direkte nummer til en relevant medarbejder på deres hjemmeside: 

“Og som front desk nogle gange kan være, så sagde de ‘skriv til info-mailen’. Så ryger man jo i filteret… Efter vi fik Lasso X, prøvede jeg så at søge på den samme potentielle kunde. Og så fandt jeg rent faktisk nummeret på den rigtige kontaktperson, som jeg kunne tage fat i. De var meget positive og ville gerne tage et møde.”

Muligheden for lettere at finde relevante leads og adgangen til numre har alt i alt bidraget til, at Casper Morild får mere fra hånden i sit arbejde. Der er simpelthen tid til at sælge mere, og det kan mærkes på salgstallene.

Vil du også styrke salget?

Hos Lasso X hjælper vi en lang række virksomheder med at styrke salgsarbejdet. Vi leverer værktøjer, der effektiviserer leadgenereringen, gør det lettere at komme i kontakt med ens leads, og giver adgang til den viden om firmaet, der lukker salget. 

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at få styrket dit salgsteam, kan du booke en gratis demo af salgsværktøjerne herunder. Vil du høre mere om casen, så tag kontakt til vores markedschef for B2B, Rasmus Sørensen, på 30 27 51 43 eller ras@lassox.com.

Oplev dine muligheder

Book en demo

Oplev med egne øjne, hvordan vores værktøjer kan hjælpe dig med at spare tid, finde flere leads og styrke dit salgsarbejde.