Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Brug Lasso til dele af den juridiske due diligence-proces

Fremhævet blogindlæg billede

Når man skal sætte sit hus til salg, kommer der en ejendomsmægler og foretager en tilstandsrapport. Her gennemgår man huset for mulige fejl og mangler – kort sagt alt hvad der er værd at vide om huset, inden det bliver sat til salg. På samme måde foretager en advokat en juridisk due diligence-gennemgang af en virksomhed, som skal sælges – og forelægger alt hvad der er værd, at vide om virksomheden i forbindelse med salget. Det er denne proces, som Lasso kan understøtte dele af.

En tilstandsrapport over en virksomhed

Hensynet bag en due diligence er at kunne træffe valget om købet af en virksomhed på et så oplyst grundlag som overhovedet muligt. Lassos løsning til advokater understøtter dele af denne proces, idet vi har samlet al relevant viden om hver eneste dansk virksomhed - så du kan få et hurtigt, men på samme tid dybdegående indblik i en virksomhed som du skal bearbejde.

Få et overblik over virksomhedens stamdata

Få et overblik over virksomheden

Lasso samler nogen af den data, du som advokat, skal bruge til at faktatjekke en virksomhed med. Fx data fra CVR og Tinglysningen. Da vi lytter i realtid på disse datakilder, vil du altid have den mest opdaterede information - fx hvornår vedtægterne er ændret eller om tegningsreglerne stemmer overens med de oplysninger, som virksomheden har registreret.

En tidslinje over virksomhedens aktiviteter

Lassos løsning til advokater fungerer som et slags opslagsværk, hvor du vil blive præsenteret for stamoplysninger, nøgletal samt en tidslinje, der fortæller virksomhedens historiske udvikling - på den måde kan du slå en hvilken som helst virksomhed op, og bruge portalen som et sikkerhedstjek af virksomhedens oplyste oplysninger - eller til at forhåndstjekke virksomheden og få et overblik over deres finansielle situation og indblik i deres branche.


Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os på contact@lassox.com
eller +45 71 74 78 12.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?