Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Hvidvaskloven, AML og reelle ejere... Hvordan forbliver du compliant?

Fremhævet blogindlæg billede

Hos Lasso arbejder vi med en vision om at gøre dansk erhvervsliv mere transparent. Vi vil gerne gøre det muligt og let at få indblik i kunder, konkurrenter og markedet, og en som en del af denne strategi præsenterer vi vores 'Reelle-Ejere-løsning'. Med denne har du mulighed for at sikre compliance og altid kende de reelle ejere bag dine kunde-virksomheder.

Kend de reelle ejere - og overhold hvidvaskregulativet.

I Lassos løsning kan du for alle danske virksomheder se de reelle ejere - ligesom du præsenteres for det fulde ejer- og kontrolhieraki bag virksomheden. Du kan altid indhente oplysninger om de personer, der ejer eller kontrollerer minimum 25% af en virksomhed, og som du derfor skal indhente legitimationsoplysninger på, for at overholde hvidvaskregulativer.

Du kan slå en enkelt virksomhed op - eller du kan uploade hele dit kundekartotek og på én gang identificere alle de reelle ejere.

Se det det fulde ejerhieraki over en virksomhed - hvor alle reelle ejere er markeret. 


Vær compliant - også fremadrettet - med Lassos overvågning

Derudover kan du automatisk overvåge virksomheder, sådan du bliver notificeret, hver eneste gang der sker en ejerskabsændring bag virksomheden, og når du er forpligtet til at legitimere nye reelle ejere bag dine kunder. På den måde sikrer vi, at du ikke overser en ændring i din kundes ejerforhold, der kræver handling fra dig - samtidig med at du sparer tid.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?