Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Nu kan du overvåge firmaer mere intelligent

Fremhævet blogindlæg billede

I lang tid har du kunne overvåge en liste af virksomheder i vores portal. For hver gang der skete noget nyt hos virksomhederne i listen, blev du notificeret. Men nu har vi gjort det endnu smartere: nu kan du nemlig differentiere notifikationsmulighederne på hver liste!

Hvad betyder det så?

Lad os sige at du er investor og har en række virksomheder, som du gerne vil holde øje med. Det kan være, du overvejer at investere i dem eller det kan være, at du har afvist at investere i dem, fordi deres finansielle situation ikke lige var, som den burde være – men på trods af det, vil du alligevel gerne holde øje med dem og se hvordan de udvikler sig – så kan du oprette dem i en liste, og vælge kun at blive notificeret, når nogen af virksomhederne i listen indberetter et nyt årsregnskab.

Det kan også være fordi, du er sælger og har en liste over dine nuværende kunder – og for at opretholde den gode relation, vil du gerne notificeres hver eneste gang, én af dine kunder udskifter adm. direktør - for på den måde at byde vedkommende velkommen i virksomheden. Her kan du så vælge, kun at blive notificeret om ændring af adm. direktør hos din lister over dine kunder.

Hvad kan du blive notificeret om?

Du vælger selv, hvad og hvor mange hændelser, som du vil notificeres om på hvilke lister. Det kan fx være bestyrelsesændringer, ejerskabsændringer, adresseændringer samt mange flere.

Skræddersy dine lister efter notifikationer

Det har den effekt, at du altså kan skræddersy dine lister ud fra, hvad du vil blive notificeret om. Dvs. du kan have én liste, hvori du bliver notificeret om fx adresseændringer samt en anden liste hvori du kun bliver notificeret om bestyrelsesændringer.


Har du nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 71 74 78 12 eller sende os en mail på kontakt@lasso.dk

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?