Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Løvens hule: vi ser tilbage på dem, som fik investering

Fremhævet blogindlæg billede

DRs populære iværksætter-program, Løvens hule, får endnu en sæson i rækken, hvor modige kandidater kan pitche deres virksomheds-idé foran løverne i håb om en investering. Men hvordan er det egentligt gået med de virksomheder, som fik investering? Vi dykker ned i data om sæson 6 her!

Hoteller, holdsport og hoodies i millionklassen

Bassic Apparel (House of cotton Aps), ZERV ApS og Hotel Viking A/S har ikke ret meget til fælles - det københavnske mærke beskæftiger sig med tøj, det fynske firma med sportsudstyr og den jyske virksomhed er et hotel - men én ting har de tre virksomheder dog til fælles, og det er en egenkapital i millionklassen.

Den mest erfarne løve, Jesper Buch, investerede da også i de to førstnævnte virksomheder, og er du interesseret i at læse mere om resten af hans investeringer fra programmet, kan du se vores liste over samtlige deltagere i Løvens hule her.

Iskold kaffe og et negativt årsresultat

Da Lasse og Adrian pitchede deres idé om at skabe en energidrik lavet på mælk og espressoshots for første gang, fik de ingen investering. Men anden gang skulle være lykkens gang, hvor både Christian og Jesper investerede i Bold Drinks ApS.

Bold Drink Aps 

På trods af de to løvers investering, og siden virksomheden blev etableret for 3 år siden, har de haft et negativt årsresultat og i deres seneste regnskab er der registreret 'going concern'.

Er du interesseret i at dykke yderligere ned i deres regnskabstal - og sammenligne med andre virksomheder indenfor samme branche - kan du prøve vores professionelle løsning gratis og uforpligtende i 3 dage her.

Lidt kongelig har man da altid lov til at være

Smykkefirmaet, Frederik IX Studios ApS, har vækstet markant indenfor det seneste år - de er gået fra at have en bundlinje på 4.035 kr. til 114.269, og fra en egenkapital på -7.094 kr. til 107.157 kr. Og så er de gået fra én til fire antal ansatte inden for et år.

Det var også Christian Arnstedt som så det store potentiale i Louises pitch, og investerede i virksomheden - men hvilke andre virksomheder har Christian en finger med i? Du kan dykke ned i alle hans ejerskaber (delvise og hele) lige her. Her kan du fx også selv gå på opdagelse i, hvilke virksomheder som han har med de andre løver.


Har du nogen spørgsmål til data? Eller kunne du tænke dig at prøve en gratis prøveperiode? Så tøv ikke med at kontakte os på contact@lassox.com eller på +45 71 74 78 12.

 

 

 

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?