Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Løvens hule: hvad sker der, når man ikke får investering?

Fremhævet blogindlæg billede

Flere virksomhedsejere må gå forgæves, efter de har pitchet deres idéer til løverne i DRs populære program. Men hvor meget kan det egentlig betale sig at være med i programmet? Vi ser tilbage på nogle af de virksomheder, som ikke fik investering i Løvens Hule.  

Egenkapital i millionklassen

Hvis faste seere tror, at virksomhederne ikke kan klare sig uden at komme i kløerne på løverne, kan de roligt tro om igen. Det er Too Good To Go et rigtig godt eksempel på - for siden de entrerede i hulen i sæson 2, har de skabt et velkendt koncept, og har ifølge deres 2020-regnskab en egenkapital på 78,8 mio. kr. med over 150 antal ansatte. Hvis man er interesseret i at se, hvor mange ansatte de har fået fra måned til måned, kan man prøve vores professionelle løsning gratis i 3 dage her.

Et andet godt eksempel er det Aarhusianske undertøjsmærke, Organic Basics ApS, som blev stiftet for 7 år siden og var med i den første sæson af Løvens hule - de aarhusianske drenge kan nemlig bryste sig med en egenkapital på over 17 mio. kr.

Er man interesseret i at lære én af de Aarhusianske stiftere bedre at kende, kan man fx læse om deres adm. direktør her.

Storm og superfoods

Når man bor i Danmark, kender de fleste til det omskiftelige vejr, og det er ikke særligt praktisk, når man fx taler i telefon. Derfor pitchede Kenneth Tram sin virksomhedsidé hele to gange for løverne i hhv. sæson 2 og 3 - men hans skumgummi-opfindelse til mobiltelefonen, som kan holde blæsten ude af samtalen, fik desværre ingen investering. I dag er Phoamy ApS gået konkurs.

Ægteparret, Katja og Morten Krause Jensen forlod i 2018 løvens hule uden nogen investering i deres virksomhed, Kinoa ApS. Virksomheden producerede morgenmadsprodukter baseret på såkaldte superfoods - og måtte i 2019 meddele virksomheden for under konkurs.

Men da Kim Uno Gotthard Mogensen havde set ægteparrets pitch i Løvens hule, kontaktede han dem efterfølgende som investor - og sammen har de startet en ny virksomhed op under navnet Kinoa Foods ApS.


Har du nogen spørgsmål til data - og hvor vi får den fra - er du altid velkommen til at kontakte os på enten contact@lassox.com eller på +45 71 74 78 12.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?