Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Spar tid og frustrationer: Få kontaktinfo på dem, du vil have fat i

Fremhævet blogindlæg billede

Bruger du i dag meget tid på at finde den rigtige person og kontaktoplysninger i en virksomhed, når du skal kontakte dem? Kender du det med at blive kastet rundt fra afdeling til afdeling i jagten på den relevante person? Så skal du læse med her.

Et visitkort indeholder navn, titel, tlf, e-mail og sociale medier


I Lassos markedsdataløsning er det nu muligt at indhente kontaktoplysninger på alle medarbejderne i en given virksomhed direkte fra virksomhedens hjemmeside, så du får kontaktoplysningerne på lige netop den person, du ønsker kontakt til; Er det HR-chefen, salgschefen, kommunikationsmedarbejderen, den katineansvarlige eller en helt anden medarbejder - du får alle oplysningerne, der findes på hjemmesiden, direkte i din Lasso-løsning.

Du klikker 'Indhent visitkort' på en virksomhed - og så henter robotten dem for dig 

Vi har over det sidste lange stykke tid arbejdet på at løse netop denne udfordring - og er derfor glade for nu at kunne præsentere funktionen, som vi kalder 'Visitkort'. Modulet henter kontaktoplysninger fra virksomhedens hjemmeside - i realtid. Du trykker 'Indhent visitkort' på en given virksomhed i Lasso - og vores robot søger derefter på hele hjemmesiden efter alt, der ligner et navn, en titel og kontaktoplysninger. Dette præsenteres til dig i et format, hvor du let kan filtrere og søge efter personer eller roller.

Når visitkort er indhentet kan du søge i dem - enten efter navn eller rolle

Men hvad med GDPR - overholder I det? 

Godt du spørger! Du ved garanteret, at det er ikke er lovligt at have kontaktoplysninger på personer liggende, hvis man ikke har fået lov af personen - hverken for os eller dig.

Derfor er 'Visitkort'-modulet udviklet, så det blot viser de oplysninger, der udstilles på firmaets hjemmeside - uden at de gemmes nogle steder. Det sikrer, at vi og du overholder GDPR, ligesom det sikrer, at vi altid kun viser oplysninger, der er opdaterede. Du skal altså hverken bekymre dig om bøder fra Datatilsynet, eller om at data er forældet, og at du ringer forgæves.

Kan jeg prøve det? 

Selvfølgelig. Hvis du har en Lasso-løsning, så kan du allerede nu finde 'Visitkort'-modulet, når du har søgt på et firma. Vi har lagt modulet på din portal i en beta-udgave indtil 1. december - og vi vil rigtig gerne have din feedback.

Hvis du ikke allerede har en Lasso-løsning er du velkommen til at kontakte os på contact@lassox.com eller tlf. 71 74 78 12 for at høre om mulighederne.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?