Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Brug Lasso til dele af den finansielle due diligence-proces

Fremhævet blogindlæg billede

Den finansielle due diligence-proces er både en sikkerhed for køber og sælger i en virksomhedshandel - og Lasso understøtter dele af denne proces, idet vi har samlet nogle af de relevante informationer, som skal bruges til at gennemføre en effektiv finansiel due diligence undersøgelse.  

Som køber er det vigtigt, at du med en finansiel due diligence undersøgelse sikrer dig optimal viden om den virksomhed, du påtænker at investere i.

Sådan en undersøgelse stiller betydelige krav til branchekendskab og viden om virksomhedens økonomiske situaiton.

Derfor har vi samlet nogle af de relevante oplysninger til dig, som vil have det fulde indblik i en virksomhed, som du overvejer at investere i.

En virksomheds nøgletal (nuværende og historiske)

Udover at have fuld indsigt i virksomhedens økonomiske situation, er det også essentielt at kende til de personer, som på den ene eller anden måde er involverede i virksomheden.

Til det formål har vi også udviklet en komplet netværksanalyse, som viser hvem og hvornår, der har været i relation til virksomheden - heriblandt virksomhedens reelle ejere samt politisk eksponerede personer (PEP).

Her kan man også klikke på de involverede personer, og se hvilke andre virksomheder de har relation til - hvad enten det er bestyrelsesposter, direktionsposter etc.

En virksomheds bestyrelse, direktion, reelle samt legale ejere.

Foruden at kunne se virksomhedens komplette ejerstruktur, viser vi også hvilke ejerskaber samt hvor stor en procentdel, virksomheden har i andre selskaber. Her kan man også klikke på disse selskaber og se hvordan deres finansielle situation ser ud.

Ejerdiagram


Hvis du har nogen spørgsmål til hvilken type data, vi viser og som kunne være interessante for dig, er du altid velkommen til at kontakte os på contact@lassox.com eller ringe ind på +45 71 74 78 12 og høre mere.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?