Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Til kamp mod falske påtegninger: Overvåg dit MNE-nummer med Lasso

Fremhævet blogindlæg billede

Adm. direktør ved FSR - Charlotte Jepsen - gør i et debatindlæg opmærksom på, at der bliver indsendt falske regnskaber med falske påtegninger. Med Lassos løsning kan du overvåge dit mne-nummer og undgå, at det bliver misbrugt!

Lassos løsning til revision giver dig dels adgang til at trække tinglysnings- og CVR-oplysninger på alle dine kunder, og derudover kan du lave søgninger på mne-numre. På den måde kan du se alle de virksomheder, der har indberettet regnskab med dit mne-nummer – men du kan også overvåge dit mne-nummer, så du får en mail i samme øjeblik et nyt regnskab bliver offentliggjort med dit mne-nummer tilknyttet. Så er du på forkant og risikerer ikke, at dit mne-nummer bruges til at revidere falske regnskaber.

"Det er helt afgørende, at regnskabsbrugerne kan fæste lid til de informationer, der fremgår af regnskaberne i Erhvervsstyrelsens CVR-register. Det er en vigtig del af forudsætningerne for vores selskabssystem og hele formålet med at have informative og pålidelige regnskaber i et offentligt tilgængeligt register", skriver adm. direktør Charlotte Jepsen i sit debatindlæg på FSRs hjemmeside.

Medlemsfordele som FSR-medlem
Som FSR-medlem kan du få adgang til Lassos løsning til en fordelagtig pris. Se hvordan du overvåger dit mne-nummer her:

OBS: husk lyd!

Er du interesseret i at høre mere om disse muligheder? Kontakt Lasso X på contact@lassox.com eller
på tlf. +45 71 74 78 12 og få en gratis prøveperiode.

Eller læs mere hos FSR her.  

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?