Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Er du også træt af et CRM-system med forældet data?

Fremhævet blogindlæg billede

På samme måde som I kan bruge en robotstøvsuger til automatisk at rengøre jeres køkkengulv, og dermed slippe for at støvsuge selv, kan I bruge Lasso til automatisk at opdatere jeres CRM-system i realtid - og dermed slippe for fejlagtig eller forældet data.

Lad robotten gøre det beskidte arbejde

Vi kender det alle sammen - det er sidst på måneden, og vi har endnu ikke fået opdateret vores kunder eller klienter i vores CRM-system. Det er en tidskrævende - og lad os være ærlige; kedelig opgave - som vi oftest skubber til aller sidste øjeblik.

Men det behøver ikke at være sådan!

For med Lassos integration til jeres CRM-system, sikrer vi, at I altid har den nyeste data om danske virksomheder og CVR-relaterede personer i jeres system. Vi parer jeres egen data med vores, så I slipper for at opdatere det - helt automatisk og i realtid.

Hvordan fungerer det?

Ikke nok med at det er en tidskrævende opgave at holde sit CRM-system opdateret, så sker der også ofte fejl i processen - fordi det er en manuel opgave. Der er naturligvis ikke noget galt med manuelle opgaver, men hvorfor ikke optimere sin tid og undgå unødvendige fejl og dubletter ved at automatisere processen?

Lasso sørger automatisk for, at I får kunder eller klienters information ind i jeres system, uden at skulle taste nogen af oplysningerne ind selv. På den måde effektiviserer I jeres arbejde - og undgår på samme tid fejl.

Hvilke systemer kan I integrere med?

Lasso har en række CRM-systemer, som vi har lavet en integration til - fx Salesforce, Dynamics, WebCRM og mange flere - men skulle I have et system, som vi ikke har listet på vores hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os - så finder vi en løsning.


Har I lyst til at høre mere?

Så skriv på contact@lassox.com eller ring på +45 71 74 78 12 for at høre mere om vores integration til jeres CRM-system.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?