Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Løvens hule: Hvordan går det hos virksomhederne, der fik investering?

Fremhævet blogindlæg billede

DRs populære program Løvens Hule ruller i øjeblikket for femte gang på skærmen hver torsdagaften. Uge efter uge følger vi med i hvorvidt de erfarne erhvervsfolk vælger at investere i programmets deltagere - men hvordan er det egentlig gået for de virksomheder, som fik investering i de tidligere sæsoner? I Lassos løsninger kan du få dybdegående indsigt i danske firmaer, og du kan følge udviklingen og blive notificeret, hvis der sker ændringer. Vi dykker ned i nogle af firmaerne, der har fået investering i Løvens Hule her.

Det aalborgensiske tøjfirma, Shaping New Tomorrow - som fik investering fra både Jesper Buch og Birgit Aaby - viser mærkbare tegn på vækst. Deres seneste 2018-regnskab viser et årsresultat på lidt over 8 mio. kr., hvor den forrige regnskabsår lå på 184.000 kr. Der er altså tale om en vækst på over 4000%. Derudover er SNT gået fra at have en egenkapital på lige knap 200.000 kr. til 9 mio. kr.  

Et udpluk af SNTs nøgletal i Lasso-løsningen

 

Vi bliver på kontinentet lidt endnu. For den aarhusianske virksomhed - My Best Book - som fik investering fra samtlige løver - viser en stor forandring i deres personaleomkostninger fra 984.000 kr til 3 mio. kr., hvilket hænger sammen med deres stigning i antal ansatte og på samme tid er deres balance mere end fordoblet.  

Et udpluk af My Best Books nøgletal i Lasso-løsningen

 

Rengøringsfirmaet - Washa - fik investering fra Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers - men efter firmaets to konkurserklæringer i hhv. 2018 og 2019 var de alle ude. Washa er aktive igen idag med nye investorer og en ny ejerkreds.

Et udpluk af Lasso-modulet - Firmaindsigt - som fortæller vigtige observationer

 

Tøjfirmaet - Agurk - som fik løvinden Birgit Aaby som investor - viser regnskaber fra hhv. 2018 og 2019 med going concern - hvilket indikerer at der kan være udfordringer, der kan have betydning for den fortsatte drift de næste 12 måneder.

Udpluk af detaljerede observationer - også fra modulet Firmaindsigt i Lasso


Er du interesseret i at læse om andre af de tidligere deltagere, kan du læse videre på vores offentlige side, der viser alle nyheder om firmaer i Løvens Hule.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?