Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Hold dig ajour med dine kunder

Fremhævet blogindlæg billede

Det har måske aldrig været vigtigere at kunne træffe datadrevne beslutninger - vi giver dig værktøjet til at holde dig ajourført med dine kunder eller samarbejdspartnere - og blive orienteret så snart der sker noget, som du måske skal være opmærksom på.

Få realtidsdata om dine kunder

I Lassos salgsløsning har du mulighed for at følge alle dine kunder, som du er interesseret i - og blive opdateret, når der sker ændringer, som du skal være opmærksom på - uanset om det drejer sig om nyt regnskab, ændringer i antal ansatte eller ændringer i ejerkredsen etc.

Lad os fortælle dig, når der sker ændringer hos dine kunder

Når du følger en eller flere af dine kunder, sørger vores overvågningsmodul først og fremmest for at give dig et dagligt overblik over, hvilke aktiviteter de enkelte virksomheder (som du overvåger) har haft i løbet af dagen - herfra kan du dykke ned i de specifikke hændelser.

Et eksempel på hvor mange hændelser der er sket, for de firmaer du overvåger

Med vores overvågningsmodul får du altid at vide i realtid, hvis der sker noget hos dine kunder eller konkurrenter - og vælger selv, om du vil notificeres via din mail eller direkte i din salgsløsning. Du kan fx. få at vide, hvis der sker en ændring i ejerkredsen, en statusændring, flytning, fusion eller noget helt femte.

Vi holder også dit eget system opdateret

Med Lassos salgsløsning kan du også let få markedsdata direkte i dit eget system som fx dialer- eller CRM-system. På den måde sørger vi for at holde dine kunders stamdata opdateret, så du sikrer fuld datadisciplin. Du kan oprette firmaer med data direkte fra CVR, uden at skulle indtaste adresse etc - og data vil automatisk holdes opdateret.


Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige moduler, og hvordan de kan hjælpe dig med, at være ajourført med dine kunder, kan du altid kontakte os på contact@lassox.com eller +45 71 74 78 12

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?