Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Medarbejderportræt:
"I dialogen udforsker vi sammen"

Fremhævet blogindlæg billede

Når drivkraften er som en startup, men erfaringen er som en veletableret virksomhed, stiller det nogle krav til holdet bag firmaet. Det er netop dette krav, som Rasmus Sørensen trives under og som han er en fast del af som vores Account Manager. Mød ham her og lær ham bedre at kende.

Hvad ved jobbet som Account Manager tiltrak dig?

”Det er muligheden for at arbejde på tværs af alle brancher og afdække forskellige behov indenfor forskellige industrier. Lasso X er et sted, hvor jeg kan have indflydelse på produktet og udvikle mig selv - fordi der bliver stillet krav og der er forventninger til mig. Forskellen fra at være alm. Account Manager hos måske andre virksomheder og så til at være Account Manager hos Lasso X, er helt klart vores evne og lyst til at videreudvikle vores produkter i fællesskab – netop fordi vi stiller krav til produktet og hinanden”.

Hvordan er det at arbejde her?

”Altså det føles nogle gange som om, vi er en startup, fordi vi hele tiden udfordrer og udvikler os så hurtigt. Men på samme tid så har vi et utroligt kompetent hold, som gør, at man aldrig føler sig overladt til sig selv. Det kompetente hold gør, at vi har erfaringen og kompetencerne som en veletableret virksomhed, der har eksisteret i mange år.”, fortæller han.

Hvornår giver dit arbejde mest værdi?

”Det er helt klart dialogen med kunderne – jeg nyder at forstå, udforske og kortlægge behov. For så at kunne afdække dem. Og hvis en kunde har et behov, som vi kan se andre i den samme branche også har, så er vi ikke blege for at udvikle en løsning, som giver hele branchen værdi”, afslutter han og nærmest i samme åndedrag fortsætter:

”og det at vi så rent faktisk har et hold, som kan udvikle og har kompetencerne til at kunne løse et problem, gør det hele meget nemmere og sjovere”, afslutter han.

Hvordan vil du så bedst beskrive Lassos hold?

”Da vi endnu ikke er flere på kontoret, så sidder vi alle sammen og har en hverdag sammen. Du kan fx sidde overfor CEO'en og drøfte en idé med ham, hvis du har lyst til det. Eller få klarlagt nogle tekniske spørgsmål direkte af din CTO. Det tror jeg, ikke mange virksomheder har: den her tilgængelighed iblandt alle ansatte og ledere – den her dialog som vi har på tværs af fagligheder og hinanden er virkelig særlig for vores hold”.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?