Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Medarbejderportræt: Det handler om at skabe følelser i kroppen

Fremhævet blogindlæg billede

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan vores produkter kommer til at se dagens lys? Mød Sean Krossing. Han er vores frontend-udvikler, som sørger for at vores moduler og features stemmer overens med dine behov. Lær ham at kende her!

Dit arbejde består i at udvikle vores produkter, så de visuelt giver mening for vores kunder. Hvad er det hårdeste ved den proces?

Jamen altså lige så snart, man har en funktion, som de fleste har en holdning til, så kan der være en række holdninger, som man skal jonglere. I mit tilfælde så har jeg en funktion, som involverer rigtig meget design og visuelt. Det er der typisk rigtig mange, som kan have en holdning til.

Hvordan navigerer du så i dét, at have et job som rigtig mange har en holdning til?

Det gør jeg ved, at sørge for at holde fokus og konstant have vores slutbruger in mente. Det skal til enhver tid give mening for vores kunder, ellers er det ikke noget værd. Derudover så gælder det om at have et godt samarbejde med sine kollegaer, så man kan spørge rundt og få forskellige inputs fra de forskellige afdelinger. Men det er også dét, som er fedt ved udvikling: at det vækker følelser i kroppen hos folk.

Hvad er den største fordom om en frontend-udvikler?

At vi ikke er rigtige udviklere haha.

Hvorfor det?

Der er nok mange, som vil mene at backend-udvikling er “the heavy lifting”, og at frontend-udvikling blot er fest og farver. Der skal da også helt klart være noget om snakken i nogle tilfælde. Meget af det som jeg laver hos Lasso X, handler dog i lige så høj grad om at håndtere data og logik - som det handler om at designe noget. Men man er da tvunget til at regne med, at backend fungerer. Én af mine forcer som frontend-udvikler er så også, at jeg har lavet backend-udvikling. Så forhåbentlig kommer det til udtryk i mit arbejde; at jeg har en forståelse for helheden.

Frontend dækker over dét, som brugeren ser og interagerer med. Modsat dækker backend over hvordan det hele fungerer - og er den del, som du ikke kan se eller interagere med.

Vi er jo et forholdsvist lille team i udviklingen. Hvordan er det?

Jamen det er lidt ligesom at være en del af en lille familie. Der er plads til forskellighed og at være den, man er. Der er højt til loftet, og det virker meget naturligt for os alle at arbejde sammen. Det er uden tvivl den bedste, jeg nogensinde har været en del af.

Hvis ikke du var udvikler, hvad skulle du så arbejde med?

Så skulle jeg lave filmmusik. Jeg har altid spillet meget klaver, og jeg elsker, hvordan episk lyd kan skabe følelser i kroppen. Det er på sin vis også min fornemmeste opgave ved Lasso at udvikle produkter, som kunden får følelser i kroppen af - og de følelser skulle helst være lettelse over, at deres arbejde på en eller anden måde bliver optimeret.


 

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?