Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Nye features i målgruppesøgning

Fremhævet blogindlæg billede

Lassos målgruppesøgning har fået endnu flere features, sådan du kan søge på flere specifikke kriterier - og på den måde effektivisere din søgning, gøre den mere intelligent og lettere finde frem til de virksomheder, der er relevant for dig.

Segmentering på bankrelation

Du kan segmentere på baggrund af virksomhedens bankrelation - er du fx kun interesseret i virksomheder, som har Danske Bank opgivet som deres bank i seneste regnskab? Eller er du netop ikke interesserede i virksomheder som har denne bankrelation? Du skriver blot bankens navn i søgefeltet og på den måde segmenterer vores målgruppesøgning dette for dig.

Intelligente revisionsoplysninger

I målgruppesøgningen kan du nu søge efter virksomheder, der har en specifik revisor tilknyttet (revisionsfirma, navn eller mne-nummer). Derudover kan du også segmentere din søgning på avancerede revisionsoplysninger: Hvilken erklæring for sikkerhed har virksomheden, har revisor i påtegningen givet anmærkninger eller er der fx going concern i seneste regnskab.

På den måde sikrer du at frasortere virksomheder som har ulovlige aktionærlån eller andre kritiske faktorer i et regnskab.


Dette er blot et udpluk af de mange nye features og du er altid velkommen til at tage fat i os og få en udførlig gennemgang af dem - skriv til os på contact@lassox.com eller ring ind på +45 71 74 78 12.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?