Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Medarbejderportræt: Et visuelt anker

Fremhævet blogindlæg billede

Som vores Visuel Konceptudvikler og -Formidler, er Maria Bech Benediktson drevet af sine kreative impulser og sørger for, at vores produkter hele tiden udvikler sig i den rigtige retning – uden at miste det overordnede strømlinede udtryk. Lær vores nye visuelle anker bedre at kende her.

”Det føles lidt ligesom at være drevet af en impuls – da jeg var seks år kunne jeg fx finde på at gå ind på mit værelse, lukke døren og sætte et ”stop”-skilt op, fordi jeg følte mig kreativ og havde lyst til at rykke rundt på møblerne.”, svarer Maria, da jeg spørger hende, hvordan det er at gå visuelt til verden og tilføjer: ”om det så blev pænt eller ej, skal jeg ikke kunne sige. Men det var egentlig heller ikke dét, der var pointen. Pointen var, at jeg havde lyst, og jeg tillod mig selv at give efter for impulsiviteten”.

Hvorfor startede du så hos Lasso X?

”De klassiske jobs indenfor den kreative branche, består typisk af folk som nærmest er en kopi af mig selv – og jeg havde lyst til noget andet. Hos Lasso er vi alle meget forskellige og går til tingene på forskellige måder. Dét synes jeg er utrolig inspirerende fordi, man kan lære rigtig meget af hinanden. Jeg føler mig ekstremt privilegeret over at være en del af så stærkt et team”, fortæller hun.

Hvordan vil du så beskrive arbejdsmiljøet?

”Det er en farverig og tech-tung arena, hvor man føler sig enormt godt tilpas. Miljøet er afslappende, og man kan være sig selv. Allerede fra min første arbejdsdag kunne jeg fornemme, at det var et miljø, som jeg gerne ville være en del af. Jeg tror, man har ramt rigtigt, hvis man finder en arena, hvor man kan føle sig tilpas”, fortæller Maria.

Nu er vi jo en IT-virksomhed. Så det er nogle tech-drenge, du sidder sammen med. Hvordan er det?

”De er så dygtige, at de formår at kunne forklare tingene på en jordnær og forståelig måde. Dét er ret unikt. Og så har vi heller ikke en klassisk hierarkisk struktur, hvilket gør, at alle bliver hørt, hvis man har noget på hjerte”.

Hvad ser du mest frem til at lave hos firmaet?

”Lasso har ikke tidligere haft meget fokus på marketing, så det glæder jeg mig rigtig meget til at være en del af og få fart på. Vi skal have skabt en ramme, en rød tråd og strømlinet alle vores produkter i en overordnet visuel identitet. Jeg glæder mig til at få alle de små brikker sat sammen, så det giver mening”, fortæller hun og afslutter: ”udfordringen bliver at bevare min kreative impuls og få den tøjlet, så den passer ind i professionelle rammer – det glæder jeg mig meget til.”

Hvis du vil se Marias arbejde i aktion er du altid velkommen til at kigge mere ind i vores produkter og evt. oprette en prøveperiode. Det kan du gøre fra www.lassox.com

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?