Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Her er listen over gode programmer til dine onlinemøder

Fremhævet blogindlæg billede

I disse corona-tider er der af naturlige årsager flere og flere, som arbejder hjemmefra. Det sætter ikke blot nogle krav til rammerne, men i særdeleshed de tekniske rammer; nemlig hvilke programmer er gode, når I skal holde onlinemøder med hinanden - både internt men også eksternt? Her kommer en kort liste over nogle af de programmer, som er derude:

1. Slack

Slack er et kommunikationsprogram, som er utroligt brugervenligt og som mange virksomheder bruger til intern kommunikation - så savner du en kommunikationskanal, hvor du slipper for pærevællingen af interne mails, kan Slack være et godt alternativ. Skal du bruge et program, hvor du kan snakke med eksterne personer, findes der andre programmer som er bedre til det...

2. Whereby

... fx Whereby - tidligere kendt som appear.in - der tilbyder én gratis bruger, som kan invitere op til fire personer i videochat - både eksterne og interne. Kvaliteten er overraskende god og der kan naturligvis også deles skærme imellem deltagerne. Hurtig og nem at komme igang med - også for dig, som ikke har de mest udtalte tekniske kompetencer.

3. Zoom

Minder meget om de to førnævnte tjenester, men er muligvis lidt mere udbredt hos større uddannelsesinstitutioner. ITU bruger det fx. Hvoromalting er, så fungerer det også upåklageligt, og de har en smart funktion, hvor man bare kan sende folk et link, som de kan klikke på for at komme ind i mødet. Det er vidst også ved, at blive mere normalt nu, men de startede det vidst nok? Eller tager vi fejl? I så fald så ret os.

4. GoToMeeting

Er til jer, som har et behov for at afholde større møder - her kan du nemlig holde en videokonference med op til hele 250 deltagere. GoToMeeting er dog ikke gratis, men tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage - hvilket kunne tænkes at være aktuelt i disse lockdown-tider.

5. Skype

Behøver vi at nævne noget her?

6. Lasso.dk

Og er dit møde et eksternt et af slagsen, så forslår vi naturligvis at du tjekker virksomheden ud på lasso.dk og på den måde er fuldstændig klædt på til dit kommende onlinemøde - her kan du fx se deres økonomiske robusthed og følge med i deres udvinkling, hvis I skal være samarbejdspartnere.

... Vil du dykke endnu dybere ned i den virksomhed, som du skal have et møde med? Så sign op til en gratis prøveperiode på vores Lasso-løsning her: https://lassox.com/ eller ring til os på +45 71 74 78 12 eller skriv til os på contact@lassox.com


Listen over programmerne er naturligvis længere og endnu mere mangfoldig end denne - så kender du et godt program, som vi har overset, så send os din anbefaling og den skal komme på listen, så andre kan få glæde af programmet.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?