Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Få adgang til telefonnumre på mange flere firmaer

Fremhævet blogindlæg billede

I Lassos løsning er det nu muligt at få telefonnumre på mere end 500.000 danske virksomheder, der hentes direkte fra de danske teleselskaber - foruden de telefonnumre som allerede findes i CVR. Men hvor godt virker vores connector til teledata egentlig? Dyk ned i data med os, og se hvor mange telefonnumre, du rent faktisk får med vores værktøj!

Hvor mange virksomheder har Lasso et telefonnummer på?

Ved hjælp af Lassos nye connector til teledata, får du adgang til godt og vel 400.000 telefonnumre - foruden dem som allerede findes i CVR.

Det betyder, at der i Lassos løsning samlet set kan findes minimum ét telefonnummer langt over 500.000 firmaer. 

Hvor ofte kommer der nye telefonnumre?

Der sker over 2.000 ændringer i virksomheders telefonnumre hver dag – og vi opdaterer data direkte fra teleudbyderne hver dag, og vi kan sørge for at sende dem direkte til din dialer eller CRM-system, eller notificere dig, når der sker en telefonnummerændring - hvad enten det er et nyt nummer eller sletning af et eksisterende.

Hvor kommer data fra?

Data indsamles i overensstemmelse med telelovens §31 fra Telia, Nuuday, Telenor og 3 - og alle deres underselskaber - og matches med danske virksomheder fra CVR. Læs mere om data og behandlingen af det her: www.lassox.com/integrationer/teledata

#data #b2b #b2c #teledata #machinelearning #leads #kundeemner #sales #innovation


Er du interesseret i at høre mere om vores connector til teledata, så tøv ikke med at kontakte os på
enten tlf. +45 71 74 78 12 eller mail: contact@lassox.com

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?