Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Kundeportræt: Sådan bruger CleanManager Lasso

Fremhævet blogindlæg billede

”Vi havde et behov for at vide mere om vores kunder, leverandører og det marked som vi operer i”, fortæller Frantz Furrer, da jeg spørger ham om, hvordan de lærte Lasso X at kende i sin tid.

Og hvem er ’de’ så?

Jo, ’de’ er Frantz og Jakob Witte Larsen som startede firmaet - CleanManager - tilbage i 2010. Med sit arbejde som rengøringsassistent oplevede Frantz et stærkt behov for et sted, som kunne samle alt det praktiske for rengøringsorganisationer. Altså et sted hvori man kan lægge vagtplaner, registrere timer for ens arbejde og udsende fakturaer til ens kunder.

Og det var lige præcis dét, som de to partnere udviklede: en IT-løsning som består af et online planlægningssystem, som samler alt det administrative for rengøringsorganisationer - og fik jeg nævnt, at de gjorde det, da de startede med at studere?


Dynamisk data giver dynamisk viden

”Og fordi vores marked består af kunder, er det aldrig et statisk marked. Derfor har vi hertil behov for en dynamisk viden om dem”, fortæller Frantz.

Det var netop derfor, at matchet med Lassos løsning var det rette; fordi Lasso X’s portal giver opdateret data, som CleanManager kan bruge på en dynamisk måde i forretningskritiske processor i salget af CleanManager.

Lassos løsning gør det bl.a. muligt for CleanManager at lave lister over deres kunder, leverandører og potentielle kunder, som de hertil kan følge. De lister bliver hertil opdateret og beriget helt automatisk i realtid.

Hvad vil det så sige at trække data fra kilden i realtid?

Hver eneste gang der sker ændringer hos en kunde – fx når de afleverer nyt regnskab, får nye bestyrelsesmedlemmer eller en nuværende ejer opretter et nyt lignende firma – får CleanManager denne viden med det samme.

Det er altså på baggrund af denne form for dataindhentning, at de kan få den nyeste og mest dynamiske viden omkring deres kunder og marked.

”Når vi har opdateret data, har vi dynamisk viden om vores kunder – og den viden gør det muligt for os, at reagere når det giver mening. Fordelen ved jer – fremfor andre dataleverandører – er netop at vi får data i realtid”, afslutter Frantz.


Kunne du tænke dig at høre mere om Lasso X's løsning, er du altid velkommen til at kontakte os
+45 71 74 78 12 eller contact@lassox.com for en uforpligtende snak.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?