Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Kundeportræt: Vestjysk Bank vil bruge data intelligent

Fremhævet blogindlæg billede

Det er først og fremmest Lasso X' agile markedsplatform, der fangede deres interesse. For Vestjysk Bank har store ambitioner - og i den forbindelse har vi taget en snak med deres Udviklingschef, Carsten Anderson, om hvad er god data, og hvordan de som bank bruger dette aktivt.

“Det er vigtigt for os, at data er rigtig nemt at tilgå. Vi har valgt at bruge Lasso X’ markedsdataplatform, fordi den er moderne og intuitiv for brugerne. Det betyder, at vores medarbejdere er glade for at bruge den. Det gælder alle lige fra vores rådgivere til de mere tekniske afdelinger,” siger Carsten.

Valid data er alfa-omega
For banker er valid data altafgørende i deres arbejde. Det er med til at afgøre beslutninger, der har stor betydning for både virksomheder og privatpersoner. Lasso X henter data i realtid og er derfor altid opdateret.

Vestjysk Bank er blandt Danmarks ti største banker, og de har en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank, og her spiller Lasso X en rolle for dem:

“Med Lasso X kan hver afdeling sætte alerts op og følge deres kunder og samtidig holde sig opdateret på, hvad der sker i erhvervslivet i deres område,” siger Carsten og fortsætter; “Vi stræber efter at være en stærk erhvervsbank, så Lasso X er perfekt for os, når vi skal ud at finde nye kunder.”

Nem implementering
Vestjysk Bank er for nylig fusioneret med Den Jyske Sparekasse og beskæftiger derfor mere end 660 medarbejdere. Lasso X er den første fælles platform for hele banken.

“Lasso X’ platform bliver brugt i alle dele af vores virksomhed. Selvom vi er mange brugere med forskellige roller, fik vi alle en ordentlig introduktion, så det er gået nemt med at få løsningen implementeret. Det har været en del af en større digitaliseringsproces for os. Vi kan spare tid ved at få sat strøm til nogle processer - eksempelvis er ejerdiagrammet i Lasso X rigtig godt, og vi sparer mange timer, fordi vi ikke skal lave det manuelt,” siger Carsten.

Konstant i udvikling
I Lasso X arbejder vi hele tiden på at forbedre vores platform. En af de seneste ting, som er blevet udviklet på baggrund af kundefeedback er det førnævnte ejerdiagram, hvor man kan se og redigere i visningen af ejerhierarkiet for en person eller virksomhed.

“For os var noget af det afgørende for vores beslutning om at skifte til Lasso X, at de udvikler løbende ud fra deres kunders behov. Det var medvirkende til, at vi følte, at de var den rigtige løsning for os.” siger Carsten.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?