Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Kundeportræt: Sådan bruger Nordro Lasso X

Fremhævet blogindlæg billede

Hvad har data og automatisering til fælles med et arkitektfirma på Fyn? Umiddelbart ikke meget ved første øjekast. Men faktisk bruger Nordro, et fynsk arkitektfirma, Lasso Xs portal til flere forskellige dele af deres arbejde. De bruger portalen til bl.a. at finde de helt rigtige samarbejdspartnere – som fx håndværkere, tømrere etc. – som kan virkeliggøre deres kunders visioner.

Nordro laver sommerhuse, og når det kommer til drømmen om et sommerhus, ser hver enkelte families vision forskellig ud. To familier er ikke ens. Og det er præcis denne forskellighed, som det fynske arkitektfirma tager udgangspunkt i.

”Hos Nordro anerkender vi og forsøger på bedste vis at imødekomme familiers individuelle behov. Det gør vi bl.a. ved at finde den perfekte grund til familiens kommende sommerhus, tegne det i overensstemmelse med deres drøm samt at bygge sommerhuset på den rigtige måde – alt sammen i et tæt samarbejde med familien”, fortæller Morten Lundehøj Møller, arkitekt og stifter af Nordro.

Og det er netop i forbindelse med denne proces at Nordro optimerer deres tid ved at bruge Lasso Xs portal, som giver dem den type data, de har brug for:

”Vi bruger Lasso Xs portal til bl.a. at finde de helt rigtige håndværkere, tømrere etc. som skal være med til at bygge en families kommende sommerhus. Og her er det essentielt, at vi finder og kan vurdere disse samarbejdspartnere”, siger Morten.

Med Lasso Xs portal er det muligt at søge efter firmaer - som fx håndværkerfirmaer - ud fra bestemte kriterier. I Nordros tilfælde vægter de lokale samarbejdspartnere højt samt at disse samarbejdspartnere har en stabil økonomisk situation. Dette kan de søge frem via Lasso Xs målgruppesøgningsmodul.

”F.eks. kan jeg søge samtlige tømre frem i og omkring Odense – hvor vi holder til – og på den måde sparer jeg en masse logistiske problemer, da jeg hurtigt og enkelt kan finde frem til de samarbejdspartnere, vi har behov for. Her bruger vi også Lassos portal til at risikovurdere vores samarbejdspartnere, da portalen tilbyder en Lasso-rating – som baseret på firmaers indberettede regnskaber giver en indikation af, hvordan deres økonomiske situation ser ud”, fortsætter han.

Lasso X trækker data fra offentlige datakilder – fx CVR og Tinglysningen. På den måde undgår kunder, som fx Nordro, fejlbehandlet eller forældet data. Og da Lasso X trækker denne data i realtid direkte fra kilden, sikrer Nordro sig også at informationerne om deres samarbejdspartnere altid er opdateret og korrekt.

”I løsningen kan jeg også overvåge mine nuværende samarbejdspartnere og deres økonomiske situation - men jeg kan også sætte en overvågning op på min målgruppesøgning, i det tilfælde af, at der dukker nye firmaer op med de samme kriterier. På den måde har vi som firma altid opdateret information om vores nuværende samt potentielle samarbejdspartner”, afslutter Morten.


Kunne I også tænke jer at optimere jeres arbejde samt tid med Lasso Xs portal, er I mere end velkomne til at kontakte os på: +45 71 74 78 12 eller contact@lassox.com og få en uforpligtende snak om vores løsning og om hvordan automatiserede løsninger med data kan optimere jeres arbejde.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?