Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Kundeportræt: Sådan bruger Søgemedier Lasso X

Fremhævet blogindlæg billede

Med Søgemediers forkærlighed for digitale fodspor og vores ekspertise i indhentning samt håndtering af data, bruger det digitale markedsføringsbureau vores portal til at effektivisere deres arbejde med bl.a. at finde nye og potentielle kundeemner på en hurtig og effektiv måde.

Data er det nye olie. Det er noget, vi ofte hører. Men hvordan omsætter man vores digitale fodspor til værdifuld viden, som firmaer kan bruge aktivt i deres forretning? Det er noget af det, som Søgemedier har knækket koden på som et digitalt markedsføringsbureau beliggende i både Aarhus og København.

Hvordan startede I med at finde nye potentielle kundeemner?

Før i tiden har vi emnesøgt de samme steder og denne proces var meget tidskrævende – vi brugte måske op til to timer dagligt på at søge nye kundeemner frem. På samme tid så søgte vi mange gange det samme sted, hvilket heller ikke gav et optimalt udbytte af mængden af forskellige kundeemner.

Hvordan var Lasso så med til at effektivisere denne proces?

Hele vores proces i at emnesøge er blevet sat i system forstået på den måde, at vi nu har én samlet løsning til at finde nye potentielle kunder. Lassos portal gør at vi kan søge i realtid og samle alle kundeemner ét sted. Så vi slipper for at søge flere forskellige steder og undgår på samme tid dubletter.

Søg nye kundeemner frem ud fra kriterier som fx branche og geografi

Hvordan bruger I Lassos portal til daglig?

Vi bruger portalen på en proaktiv måde, forstået på den måde at vi tidligere har brugt mange ressourcer på at finde kundeemner – både i forbindelse med mødebooking og rådgivning – og nu har vi sat den proces op med hhv. Lasso og dialerfirmaet, Adversus, hvor Lasso sørger for at vores data om kundeemner altid er opdateret.

Lassos integration til Adversus hjælper dig med at bruge data på en mere intelligent måde i dit salgsarbejde

Hvilken betydning har det for jer at have opdateret data om kundeemner?

Vi har rådgivere som tager rundt i hele Danmark, så det er væsentligt at den information de har, altid er opdateret og strømlinet. På samme tid inddeler vi typisk vores kundeemner efter regioner og kommuner, så vi altid har det fulde overblik over vores kundeemner – og hvilke geografiske områder vi skal sætte ind over for.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?