Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Find nye leads og sælg mere

Fremhævet blogindlæg billede

Vi har udviklet det ultimative salgsværktøj til dig, der sælger B2B. Vores portal er en samlet vidensportal, hvor du kan få viden om dine kunder, konkurrenter og dit marked. Alt sammen baseret på offentlige tilgængelige data – og præsenteret i en brugervenlig løsning.

Hurtigt overblik - kend dit lead

Før du tager kontakt til en potentiel kunde, kan du slå virksomheden eller personen op, og få fuldt indblik i data om denne: Virksomheders staminformationer, historik, ejerstruktur, nøgletal og personkreds – og personers ejerskaber, netværk og værdi. Du kan følge virksomheden, og få at vide, når der sker ændringer - så du er klædt på til en dialog.

Kort sag: Al den data, du har brug for, hvis du skal kende en kunde og optimere dine chancer for salg.

Eksempel på et kort overblik over en virksomhed


Find nye kunder, der matcher dine kriterier

I Lassos målgruppesøgning kan du søge virksomheder frem på dine egne kriterier: Er du interesseret i alle nyopstartede virksomheder på Sjælland eller alle software-virksomheder med mange ansatte og høj egenkapital? Du vælger kriterierne og kan eksportere data eller følge virksomhederne i Lassos løsning.

Samtidig kan du gemme kriterierne - og løbende få at vide, hvis der åbner nye virksomheder i netop dit segment.

Eksempel på et lille udklip af målgruppesøgning


Du kan også bruge Lassos intelligente ’tvillingesøgning’ der finder virksomheder, der matcher dine eksisterende kunder, og som kunne være potentielle gode leads for dig. Tvillinge-virksomhederne matches som udgangspunkt på branche, størrelse, geografi og økonomi – men du kan selv vælge, om noget kriterier er vigtigere end andre. Når du præsenteres for en tvilling, kan du gemme det i en liste – eller du kan fjerne den og se en ny eller sende den til jeres eventuelle dialer-system.

Eksempel på en virksomheds tvillinger

 

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?