Skip to content
Videnshub | Blog | Blogindlæg

Ny datakilde fortæller dig alt om boliger og grunde i Danmark

Fremhævet blogindlæg billede

Hos Lasso arbejder vi konstant på at forbedre dine dataløsninger, så du har den bedste måde, at arbejde struktureret med din data - uanset hvilken branche du arbejder indenfor. Derfor er vi noget så stolte over, at kunne offentliggøre vores nyeste offentlige datakilde: 

Hvad er BBR?

Bygnings- og Boligregistret (BBR) indeholder oplysninger om alle grunde, boliger, bygninger samt tekniske anlæg i Danmark.

Hvad kan jeg bl.a. bruge BBR til som datakilde?
Oplysningerne i BBR giver dig deltaljeret information om alt lige fra bygningens type og størrelse til hvor mange toiletter ejendommen har og om bygningens kvadratmeter bliver brugt privat eller til erhverv.

Data anvendes til forskellige formål indenfor forskellige brancher - arbejder du fx indenfor rengøringsbranchen og har behov for at vide hvor mange kvadratmeter og toiletter de forskellige bygninger har? Eller arbejder du indenfor forsikringsbranchen og har behov for indgående kendskab til bestemte bygninger herunder energioplysninger og tekniske anlæg? Dette er blot nogle af de oplysninger, du kan finde i BBR.

Hvor ofte opdaterer Lasso data fra BBR?
Vi arbejder med realtidsopdateret data - dvs. vi viser data direkte fra kilden. På den måde skal du ikke være nervøs for, at data er forældet eller forkert. Læs mere om vores integration her: https://lassox.com/integrationer/bbr

Kan jeg få BBR som en del af min Lasso løsning?
Kontakt os endelig på contact@lassox.com eller +45 71 74 78 12 og lad os høre, hvilke behov I har - så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

Nyhedsbrev

Vil du holdes opdateret?